Legjobb Barátnőt keresek! (Bp.,34) (beszélgetés)
Szia :)
Ma'am, yes Ma'am ;)
Szervusz.
Én is szívesen beszélgetek, baratkozom. Ha gondolod írj rám 😊 szia
Szia.
Bocsi a multkoriert.
Sikerült barátnőt találni?
:)
Ez azert nem egy Harry Potter mese, hogy igy menjen, azert koszonet az erdeklodesert ;)
Nálam a külsőség nem meghatározó :)
Ha másnál igen, akkor másnál igen, az a 'mások' dolga, ez pedig az enyém :)
Biztosan. Én kicsit elvesztem abban a szövegben.
Szerintem sem ártana egy fotó. Neked mindegy, hogy milyen a jövendőbeli barátnőd külleme, rendben van.
De neki nem biztos hogy mindegy, milyen a tied.
Azért egy kis fotócska közelebb hoz egyik embert a másikhoz, picivel többet ad a betűknél és megalapozhatja a sikeres személyes lathatóságot. Csak úgy lazán odatenni magad: ez vagyok én, a betűimen túl ... 😉
Amellett az esetleg felmerülő bizalmatlanságot is eloszlathatja (tudom, aki téged akar barátnőnek, ne legyen bizalmatlan:))
Jó éjt neked is!:)
Szia :)
Nem nem nem :)
Ahogy irtam is: baratnesom lehet kicsi/nagy, szoke/kek/lila stb :D nem erdekelnek a kulsosegek, s en sem szeretem mutogatni magam. Se szelfi, se masokrol kep. Akit szeretek, azt latni szeretem, nem kepet rola. Az mar a mult :)-nekem :)
Koszonom a drukkolast :)
Az hogy introvertalt, nem jelenti, hogy ne tudnek beszelgetni ;) csak epp... feluletesen nem megy, melysegesen a megfelelo szemelyekkel.... uuuuh :)
34,8 ev = 34 ev es tovabbi 9,6 honap ;) picivel alul lottem :)
Szep estedet :)
Nehezen egyeztetem össze az introvertáltságot egy ilyen jó kis magadat megmutató bemutatkozással :)
A vége felé elkezdtem izgulni, hogy remelem, igazam lesz azzal a feltevéssel, hogy biztos oda tettél egy klassz mosolygós életképet is magadról ... És nem. Csalódtam.
Nem benned, a feltevésemben :)
Az mennyi, hogy 34,8 év? :)
Sok sikert kívánok! :)
Szia!
Ott van a szövegben, hogy nem.
Szia! Nem értem amit írtál. Mi az hogy írtál nekem 'jó ideje'???
Maga a posztom kevesebb mint 24 órás, és nyilván dolgozom és vannak egyéb ügyeim, nem vagyok éjjel nappal net és mobil közelben. Mikor ideérek, tudok csekkolni, de ez messze nem éjjel-nappalt jelent!
Szerintem meg virtuálisan egész más, mint személyesen. Lehet nekem nagyon szimpatikus valaki az egyik módon, de a másikon nem, és fordítva.
Te csak net barátnőt akarsz?
Tavaly találtam két 'fórum-szerű' képződményt, aminek konkrétan Barát találás volt a célja :), egyiket már meg is szüntették, másik pedig 'nem igazi'.
Ismerkedtem, rövidebb-hosszabb ideig, de a közös hullámhossz mindeddig még nem érkezett el. Ezért IS írtam, hogy úgy vélem, igazán 'nem könnyű' ismerkedni...
Hátha majd most.:) :) :)
Hasadt pillanatodban :D Jujjjujjjujjj :)
Nem, nem... nem ijedek meg, hogy botrányos vagyok :D
Ez jooo, volt ahol azon gondolkodtam, nem en irtam-e egynémely sorodat valami hasadt pillanatomban. :D
Nem tudom barátra igy lehet - e szert tenni, nem erőtetett, de végül is mi bajod eshet? :)
Kedves Evelin :)
Proba-szerencse. 'Ilyet' nem találtam... csak 2 sorosokat... az nem 'ugyanaz' ;) - nekem biztosan nem.
Ahogy azt az utolso gondolatban irtam: nem.