Legjobb barátnő (beszélgetés)
Sajna el is köszönök mert még meg nézünk egy Csillagkapu részt aztán alvás!
Jó éjt!
Hát mint minden meló, de én szeretem csinálni!
Szegény fogad!Én tavasszal 7hétig jártam a fogorvoshoz úgy, hogy előtte nem voltam 10 évig mert annyira paráztam!
Lassan elfogy a 30szem és kb2kg pluszba vagyok, folyamatosan édeset ennék/de ezt lehet, hogy csak bebeszélem/ De jobban bírom a melót, fáradtságra bevállt!
Vmi hasonló történés?
És igen az anyukák azok akik mindig mellettünk állnak és feltétel nélkül!
Zsu és blurose!
Végig olvastam a tegnapi csevegéseteket és azért mosolyogtam, mert rájöttem, hogy milyen egyformán is tudnak különböző emberek életében a "fiatal lányok hülyeségei" megtörténni úgy hogy komoly nyomokat hagyjon a későbbiekben a "baráti kapcsolatok" kialakításában ☺.
Zsu!
Ma mégegyszer végig gondoltam és tényleg az Anyum a legjobb barátnőm, mert Ő az egyetlen olyan nőnemű személy az életemben aki az őszinteségemmel soha sem élt vissza!
Hát dióhéjban:kb fél éve voltunk már együtt, egy baráti társaság, mindig együtt, szilveszte, és ő szerelmet vallott neki!
Ő kiröhögte, mikor nekem elmondta a párom már sejtettem, hogy vmi nincs a barátnőimmel rendbe mert elkezdtek kihagyni mindenből és a másik lány inkább hozzácsapódott és utána több évig szóba se álltunk úgy, hogy mindhárman egy utcába laktunk!
De az élet megbosszúlta és én kárörvendő vagyok!
Ők összevesztek és egyiküknek sincs rendes, boldog párkapcsolata!
További ajánlott fórumok:
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Legjobb barátnőből esküdt ellenség... Avagy mit lehetne tenni egy gonosz és áskálódó fiatal lánnyal?
- Létezik vajon legjobb barátnő?
- Elszednétek a legjobb barátnőtök férjét/pasiját?
- A legjobb barátnőm 19 évesen összejött egy 50 éves pasival