Legemlékezetesebb nyaralásom (beszélgetés)
Horvátország 2007-ben :)
De egyszer szívesen elmennék Zakhyntosba! :)
2007 1 hónap Malajzia, azon belül Észak - Malajzia, Langkawi szigete, Tioman, és egy pár nap Kuala Lumpurban!
Idén júliusban megismételjük!:))
Nekem tavaly előtt nyáron volt életem legszebb nyaralása! Egy hetet töltöttünk a párommal Spanyolországban, Callelában!!
Repülő, all inclusive, ****!!!
Szuper jó volt!
És mellesleg....ott kérte meg a kezemet!!! :o)
Legemlékezetesebb nyaralásom idén szeptemberbe lesz 5 éves.Akkor már hármaban végre igazi családként jártunk a Nicki műgátnál.Csend volt és béke..Nagyokat sétáltunk, igaz az idő elég borús volt, de horgásztunk és eggyütt voltunk..Utánna Sporonban voltunk barátokkal és pocakban a második babával.Az is jó volt.Tavaly előtt Hajdúszoboszló a két gyerekkel és barátokkal...Szép volt és élveztük a strandot a gyerekekkel,bár Kornélom még elég kicsi volt...
De nagyon jó és szép volt...
Nekem az idei nyár volt a legemlékezetesebb. Görögország-ALBÁNIA-Montenegro.
Akit érdekel a balkán közelebbről, az itt elolvashatja: [link]
Legemlékezetesebb? Hát talán Pécs és környéke! Életem első kirándulása, életem párjával első közös kirándulásunk, szóval szinte minden szempontból első!
Na de Ausztriai kirándulásunk és a németországi Oktoberfest is felejthetetlen élményként vonult be életembe :)
Nekem az idei tavaszi és remélem nem utolsó ilyen jellegű utazásom volt a legemlékezetesebb.
A Párom elvitt egy egzotikus útra, Bali-Hong Kong volt az úti cél.
Talán egyszer majd még eljutok oda. :)
Tavaly szeptemberben a Páromat megleptem egy Bükfürdői wellness hétvégével és az is csodálatos volt.
Idén márciusban, nőnap alkalmából a párom meglepett egy soproni hétvégével. 36 hetesen, nagy pocakkal vágtunk neki. Nagyon jól éreztük magunkat.
Azóta a pocaklakó is megérkezett, 24-én lesz 5 hónapos.
További ajánlott fórumok:
- Mi volt a legemlékezetesebb dolog, amit valaha kaptál vagy adtál?
- Ki tud olyan egyszerű, sütés nélküli torta receptet, amit gyorsan el lehetne készíteni nyaraláson? Mint pl. pudingtorta!
- Akin van még jó néhány kg felesleg, hogy vészeli át a nyaralásos-pancsolós időszakot?
- Hol (és mikor) töltötted életed legemlékezetesebb nyarát?
- Heti Hetes - írd le a hét legemlékezetesebb 7 eseményét
- Tunéziai nyaraláson vásárolt parfüm mellé kapott ajándék, mi lehet az?