Lefeküdni valakivel csak hogy ne legyen szűz? (beszélgetés)
A férfiak másképpen működnek. Igen, egy férfi, ha kívánatos a partner, bizony örömmel vállalja a beavatást! Nem okoz lelki törést! :D
(Vannak kivételek persze.)
Úgy értelmezem hogy a legközelebbi partnerének is azt állította, hogy szűz. Én nem tudom, de vannak nők, akik élvezik, ha szűz fiúkat avathatnak be?
Ilyen értelemben volt évekig szűz.
😃😃😃
Hatalmas!
Ötletes :)
5-letes
A kérdés egyébként a szűzességet elvevő pasira irányul? Hogy létezik-e olyan, aki megteszi ezt a szívességet valakinek?
És hogy éli meg vajon? Esetleg büszke is magára, hogy ő lett a "beavató"?
Elképzelhető, hogy létezik ilyen.
De ha nem jól sül el a dolog, ha traumának fogod megélni (amire van esély, hisz érzelmi közösségetek nem lesz, csak testi), akkor bánni fogod.
Ez viszont már nem tartozik a kérdéshez.
16 évesen az elsö alkalommal (pirulva)de közöltem a hölgyel,hogy még szüz vagyok és nem is lódítottam!
Aztán annyira megtetszett a dolog,hogy még évekig szüz maradtam. :) Izgalmas és szép évek voltak,csak szeretettel tudok visszagondolni azokra ,akik elvették a szüzességem.
Ne haragudj, ha idáig nem volt aki szerette volna volna elvenni a szüzességed, akkor ne tedd magad nevetségessé, szánalmássá, hogy még arra sem vagy jó, hogy valaki magáévá tegyen, vegyél egy vibrátort és old meg a problémát.
Mitől lenne nagyobb önbecsülésed? A nemiéleted magadra tartozik, nem vagy kevesebb, hogy szűz vagy, sőt lehet valakinek te vagy pont ezért az ideális.
Ezt kell érteni, hogy hajlandó lenne rá?
Elmondtad a problémát és azt mondta bújjatok ágyba, vagy te kérted meg rá, hogy vegye el a szüzességed?
Megáll az eszem. Más, akár jó pénzért elárverezi azt, amiből csak 1 van és "kincset ér" te meg egy hajlandó foglalt pasira tukmálnád.
Inkább halnék meg szüzen, mint hogy egy ilyen hajlandó kapcsolatba belemenjek.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes-e együtt élni valakivel, akivel már csak a gyerek köt össze?
- Milyen férfi az aki csak azért van valakivel mert gyerekük lesz, miközben másba szerelmes?
- Gáz csak azért valakivel lefeküdni, hogy már ne legyen szűz?
- Lehet valakivel csak megszokásból együtt lenni?
- Elveheti-e tőlem a válásnál a gyerekeket a férjem, csak azért mert megtudta megismerkedtem valakivel 1-2 hete?
- Csak unaloműzésként randizgatni valakivel. Mi ennek az értelme?