Le akartam menni egy edzőterembe, de most olvastam, hogy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én mindig az szoktam kérdezni: "Te mit akarsz??"
Mint a szerelmünk lapjaiban! 🙂
Valójában csak egy halvány gondolat volt benned, hogy le kéne menni. Abban amit olvastál pedig találtál egy kibúvót.
Ha valóban akartál volna, akkor nem adod fel és bárki, bármit mond lemész.
Így igaz. Az én célom a még meglévő kis izomzatom és az egészségem megtartása. De még mindig jobbnak gondolom a lájtos módszeremet így 70 évesen, mint belevágjak valamibe nagy dirrel-durral, amit aztán 2 hónap után belefáradva abbahagynék.
Szerintem a fiatalabbak azért hagyják el a kezdeti nagy lendület után az edzőtermeket, mert túlvállalják magukat. Úgy gondolom az izomépítésre is igaz lehet, hogy kis lépésekben, lassan haladj. Ha meg valaki kiröhög, gondold azt hogy szereztél neki egy jó napot. De nem lesz az egy nap se, mert kb. 3 másodperc után már nem te kötöd le a figyelmét. Ilyek miatt érdemes kihagyni az edzőtermet? Ne hagyd ki, és legyél kitartó! Magaddal foglalkozzál, mert te vagy a fontos!
Jó kifogás, sose rossz!
😀
Szerencsére vannak már az edzőtermeknél jobb dolgok is a világon.
Én freeletics-et használok, immár 6 hónapja. Van benne minden, nem is drága a fizetős része.
Kocogni, futni meg bárhol lehet, kérdés mi a célod.
Ma mondta az ismerősöm, aki már évek óta kondiba jár, hogy sok az új arc. Állítólag ilyenkor év elején mindig ez megy. Sokan beindulnak, hogy az új évben majd mozognak meg fogyóznak, aztán pár hét után szépen eltűnnek.
Nem azon röhögnek (már ha tényleg röhögnek, amit nem hinnék), hogy lemegy az ember edzeni, hanem azon, hogy nagyon kevés embernek van kitartása és a hirtelen lelkesedés gyorsan lelohad.
Ha így indulsz neki, hogy "úgyis csak abbahagynám", akkor tényleg ne menj.
Tudod: tedd vagy ne tedd - de ne próbáld! :D
További ajánlott fórumok:
- Nem félek az edzőteremtől!
- Fontos, hogy edzővel edzünk az edzőteremben?
- Írd le, ma mit edzettél (otthon, utcán vagy edzőteremben)?
- Novemberben jár le a GYED-em, vissza akartam menni dolgozni, de nem már most mondták, hogy nem vesznek vissza. Mit tehetek?
- Akartam menni vacsizni, meg ilyenek, de most mégsem...
- Esküvőre megyek 2 hét múlva.. Nadrágban akartam menni, de...