Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Le akartam menni egy edzőterembe, de most olvastam, hogy... fórum

Le akartam menni egy edzőterembe, de most olvastam, hogy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

16. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:33

Én mindig az szoktam kérdezni: "Te mit akarsz??"

Mint a szerelmünk lapjaiban! 🙂

15. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:32

Valójában csak egy halvány gondolat volt benned, hogy le kéne menni. Abban amit olvastál pedig találtál egy kibúvót.

Ha valóban akartál volna, akkor nem adod fel és bárki, bármit mond lemész.

14. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:22
Ne kövesd a " nyájat"..
13. Ruslan (válaszként erre: 12. - 55Judit)
ma 01:02
Mozgás- és járásjavító gyakorlatokat is ajánlanám a magam részéről, ha még nem próbáltad. Nem nehezek és több téren hasznosak.
12. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:35
Upsz! Az előbbi bejegyzésem egy része neked szólt.😀
11. 55Judit (válaszként erre: 9. - Ruslan)
tegnap 17:34

Így igaz. Az én célom a még meglévő kis izomzatom és az egészségem megtartása. De még mindig jobbnak gondolom a lájtos módszeremet így 70 évesen, mint belevágjak valamibe nagy dirrel-durral, amit aztán 2 hónap után belefáradva abbahagynék.

Szerintem a fiatalabbak azért hagyják el a kezdeti nagy lendület után az edzőtermeket, mert túlvállalják magukat. Úgy gondolom az izomépítésre is igaz lehet, hogy kis lépésekben, lassan haladj. Ha meg valaki kiröhög, gondold azt hogy szereztél neki egy jó napot. De nem lesz az egy nap se, mert kb. 3 másodperc után már nem te kötöd le a figyelmét. Ilyek miatt érdemes kihagyni az edzőtermet? Ne hagyd ki, és legyél kitartó! Magaddal foglalkozzál, mert te vagy a fontos!

10. michelle.r (válaszként erre: 2. - Csicsi25)
tegnap 17:12
Senki nem röhög senkin. De én pl. januárban le sem megyek. Majd február közepétől, márciustól. Addigra szoktak elfogyni a fogadkozók.
9. Ruslan (válaszként erre: 8. - 55Judit)
tegnap 14:21
Tudod azt is, miből mikor, mennyit és meddig kell csinálni, vagy hogyan váltogatni a gyakorlatokat? Ha jó eredményt akarsz elérni bizonyos testrészen és hamar, bonyolultabb mint hinnéd. Sokaknak emiatt nem sikerül. Viszont ha nincs konkrét célkitűzés, csupán a fitten tartás, az más.
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Ruslan)
tegnap 13:57
Én nem végzek kemény fizikai munkát csak saját testsúlyos gyakorlatokat, és van egy kettlebellem ami felér egy konditeremmel.
7. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:54
Mindenki miatt ne élj egészségtelen életmódot. Lehet otthon is, de ahhoz kemény fizikai munkát kéne csinálni naponta.
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:40
Felnőtt ember el tudja dönteni hogy az egészsége, vagy az a fontos neki aki röhög.
tegnap 12:30

Jó kifogás, sose rossz!

😀

tegnap 11:37

Szerencsére vannak már az edzőtermeknél jobb dolgok is a világon.

Én freeletics-et használok, immár 6 hónapja. Van benne minden, nem is drága a fizetős része.

Kocogni, futni meg bárhol lehet, kérdés mi a célod.

3. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:36
Ha így indulsz neki, akkor nem komoly.
tegnap 11:35

Ma mondta az ismerősöm, aki már évek óta kondiba jár, hogy sok az új arc. Állítólag ilyenkor év elején mindig ez megy. Sokan beindulnak, hogy az új évben majd mozognak meg fogyóznak, aztán pár hét után szépen eltűnnek.

Nem azon röhögnek (már ha tényleg röhögnek, amit nem hinnék), hogy lemegy az ember edzeni, hanem azon, hogy nagyon kevés embernek van kitartása és a hirtelen lelkesedés gyorsan lelohad.

Ha így indulsz neki, hogy "úgyis csak abbahagynám", akkor tényleg ne menj.

Tudod: tedd vagy ne tedd - de ne próbáld! :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook