Lassan itt a karácsony!Te mikor kapcsolod be a kinti égőket? (beszélgetés)
:))
Édes!
szép lett a világítás! :)
majd én is rakok fel képet a mienkről :)
Tegnap és ma felszereltük a házra a díszkivilágítást (fotó a naplómban).
Ki is próbáltuk, hogy jól működik-e.
Takarékosságból csak hétvégeken (a 4 Advent vasárnap) és karácsonykor kapcsoljuk be.
Először most hétvégén, Advent első vasárnapján.
:S
jégcsap füzér akart lenni
Az nagyon gagyi, mikor azt a futófényt (tudjátok, mikor a csőben vannak az égők, nem tudom, van-e valami külön neve), szóval azzal tekergetik körbe a házat, de az ugye nem követi valami jól a vonalát, plusz, ha marad, akkor össze-vissza lóg még a vége.. az nagyon ízléstelen.
Viszont ez a csupa fehér égőből álló jégcsak füzés valami gyönyörű! Nem giccses, tényleg ünnepélyes, szép, mutatós.
Valamennyit biztosan fogyasztanak.
Épp ma kaptam meg a villanyszámlát, ami eddig 4 számjegyű volt. Most már 5 számjegyű, hogy a fene enné meg.
Sok kicsi sokra megy alapon mellőzni fogom a kinti égőket.
Köszi!Az is vagyok!:)
Igen...Imádnak ragasztózni,vágdosni, festeni (főleg üvegmatrica festékkel) meg ilyenek...
Van egy nagy világító télapónk, azt már elővettem nekik...nagyon jó érzés látni ahogy a gyerekek csodálják!
Valóban nagyon szép gyerkőc! Gyönyörű szemei vannak! A kora alapján úgy nézem, éppen most van a felkapaszkodód korban, izgi lesz a fa alatt! :)
Nálunk sem tudom, mit művel majd a kislánykánk, neki ugyan nem az első Karácsony, de tavaly még nagyon pici volt. Idén lesz majd nagy meglepi az első hó láttán, és a fa is érdekelni fogja majd biztosan.
Köszönöm szépen! :)
Alig várom, hogy lássa a karácsonyi díszítést, égőket és persze a fát az ajándékokkal. :)
Az ő szobáját a múlt héten elkeztem díszítgetni egy-két karácsonyi képpel és úúúgy tudja nézegetni. :)
Kinti nem lesz, bent van a konyhaszekrény koronáján girland égőkkel, alig várom, hogy feltegyük, de Mikulásra fogjuk, addig nincs sajnos idő ezzel szöszölni. A gyerekek imádják. Amúgy Adventhez kötném leginkább, ezek a napok éppen azért olyan varázslatosak, mert végesek. Ha túl korán teszik ki az szerintem picit illúzióromboló, de mindenki akkor díszít, amikor akar. Ezért biztosan nem szólnék meg senkit, imádom a csillogó-villogó kirakatokat, kicsi fényt és vidámságot hoznak a hosszú sötét télbe.
A hó valóban dobna még ezen a klassz érzésen. Meglátjuk, idén lesz-e.
Emlékszem mi is az első telünkön alig váruk hogy essen a hó!Csak sajnos egyszer vagy kétszer esett kb. 2 cm :(
Remélem idén sok hó lesz! :))
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Vicces Mese mindenki írjon egy mondatot hozzá :) Mindenki az előző mondat hoz kapcsolódóan írjon egy mondatot:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!