Laptopban maradhat az aksi miközben töltöm? (beszélgetés)
Laptopom van, most kb két éves.
Az aksi benne azóta, két órát töltődik, két órát használom anélkül.
Eddig minden rendben volt, néha nem veszem észre és lemerül teljesen, de akkor ismét tölteni kezdem és minden oké.
Most azért kérnék segítséget, mert a tegnapi, majdnem koppig történő lemerülése után, megjelent egy jel a töltésnél, ahol máskor látszott ahogy telik meg a kis ablak, egy vörös iksz.
Azóta is töltött, közben éjszakára elzártam, de mikor ma kinyitottam a gépet, az iksz még mindig ott van és rákattintva azt írja ki, hogy baj van a teleppel, ki kellene cserélni.
Ezek ilyen kevés használat, mi több, megkímélt használat után tönkremehetnek?
Vagy mi lehet a baja?
Köszi előre is a segítséget.
én pl úgy szoktam, hogyha ott vok és ágyban használom akkor benne hagyom az aksit és hálózatról megy...mert néha ki ki jön a madzag a gépből és akkor megszakadna a kapcsolat....
de ha mhelyre viszem kiveszem az aksit. ott hálózatról megy. ott egy helyben van a gép nem csúszik ki a madzag belőle..
de van úgy, h otthon csak aksiról gépezek..mert meg kell dolgoztatni az aksit is.. azért van...
még ilyen kérdést..
ha nincs benne az aksi akkor hogyan töltöd????
gondold már végig mit kérdezel!
ha kiveszed mit töltesz???
Laptopban maradhat az aksi miközben töltöm?
Hát persze, különben hogy töltődne fel!
A második kérdésedre a válaszom, hogy ha úton vagyok csak simán tudom használni nincs hová bedugni, ekkor aksiról megy és semmi baja,
ezért találták ki.
További ajánlott fórumok:
- 17/5 cm maradhat?
- Bakancslista - avagy ami nem maradhat ki az életemből!!!
- Bölcsis beszoktatás végén derült ki, hogy nem kapom meg a megígért állást.Ilyenkor maradhat a fiam bölcsiben?
- Hogyan maradhatnék a házban?
- Hogyan maradhatna meg a közgyógyom és az utazási kedvezményem?
- MSI laptopban eddig volt wifi de most azt irja nincs wifi adapter, ötlet hogy mit tehetnék?