Laptop újratelepítése (beszélgetés)
Nahhh, ennyire azért nem szakértek hozzá, kis amatőr számítógépkezelő vagyok. :-(
Egyébként mikor a 8-ast telepítettem magamnak, akkor szerencsére ilyen egyszerűen ment. Nem kellett a BIOS-al semmit gazsulázni.
Ha nincs különösebb ok rá, akkor nem is kell újratelepíteni... Elég, ha a frissítések lefutnak rajta.
Én csak akkor telepítek újra, ha netán megette a vírus, és már tehetetlen vagyok, vagy winchester bővítésnél, illetve ha új verzióra térek rá. (Egy hónapja pl. a win8-ra tértem át a 7-esről.)
Egyébként nem ördöngős dolog az ujratelepítés: berakod a telepítőlemezt, indítod, és mindent csinál magától. Amit kérdez, arra válaszolni, vagy ha kér valamit menetközben, azt meg kell tenni. Annyi a plusz, hogy ami eddig a gépeden volt program telepítve, azokat újra kell telepíteni, mert a "C" meghajtón lévő dolgok elvesznek.
Telepítés elött kiírtam egy lemezre az összes gépen lévő programfájlomat, és az ujratelepítés után csak sorban lefuttattam őket.
Sziasztok!
Olyat szeretnék csinálni, hogy van nekem egy laptopom ami már kb 4 éves és azóta nem lett újratelepitve. Ezt a dolgott szeretném magam végezni. Sőt a későbbiekben ezzel is foglalkoznék :)
Kérlek segítsetek ebben a helyzetben :)
Előre is köszönöm szépen mindenkinek. :)
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy újratelepítés után vajon miért nincs hang a laptopon?
- Segítséget szeretnék kérni TÁBLAGÉP újratelepítéséhez!
- Windows újratelepítés volt a gépemen. A webkamerám telepítőlemezét nem találom.Tud valaki segíteni, hogy a neten találok-e hozzá programot?
- Számítógép újratelepítésnél hogyan lehet a könyvjelzőket egyszerűen lementeni?
- Egy hete lett újratelepítve a gépem, de nem bírom megnyitni a vezérlőpultot.Mit tegyek?
- Viber újratelepítése után van lehetőség visszaállítani az üzeneteket, ha nem volt bekapcsolva a biztonsági mentés?