Lányos anyukák segítségét kérem! Diána hercegnős pólót hol lehet kapni óvodás korú gyereknek? (tudásbázis)
Köszönöm a segítséget mindenkinek.Közben sikerült kiderítenem,hogy ki is ez a hercegnő.
Nem Diána,hanem Tiana,a Hercegnő és a béka c. meséből.Van koronája is,vagyis tiarája.
Az egyik kislánynak van a bölcsiben ilyen pólója,tőle kívánta meg az én lányom.Eddig nem is érdekelte,pedig a filmet ő is látta apával a moziban.
Koronát is emlegetett,valami mese lesz szerintem is,de én még nem láttam,pedig szoktam nézni,mik vannak a mese csatornán.az is lehet,hogy a bölcsiben van valakinek,azért kell neki is.
Mostanában mindig hercegnőset játszanak,van kellék is hozzá a csoportban.De ma reggel a gondozónő mondta így,hogy diána hercegnős pólót szeretne,és m inden nap elmiondja.Nekem még nem mondta eddig...
Köszi a segítséget mindenkinek.
Ilyet biztos nem gyártanak, mert a gyerekek körében nem divat.
Vasaltass rá a pólójára egy Lady Di-s képet, más megoldás nincs.
Diana hercegnőről még nem hallottam... Bár az én lányomnak már ciki a hercegnős cucc :D (7,5 éves)
De így névre én valami barbie hercegnőre gondolnék. Szerintem kérdezz rá a gyerekre, hogy melyik mesében van ez a hercegnő. (nem hiszem, hogy az angol hercegnőre gondolt...) Esetleg mutassa meg neked, akkor már látni fogod, hogy mit keresel :)
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék segítséget kérni abban, hogy egy 11 éves gyereknek az emlékkönyvébe mit lehet írni? :)
- Tapasztalt anyukák segítséget szeretnék kérni! 9-10 hónapos és 3 éves kisfiúknak ajándékötletek?
- Kisfiús anyukák segítségét kérem!
- Gyógypedagógusok, fejlesztőpedagógusok, Waldorf-pedagógusok, érintett anyukák., stb. Segítséget kérnék! Extra lesson, Ayres terápia
- Fius anyukák segitségét kérem!
- Nem rég szült Anyukák segítségét kérem