Lányok, valaki már csináltatott magáról igényes erotikus képeket? (beszélgetés)
Az igaz.
Cd - re, és akkor nézik végig amikor akarják..
Várom a véleményed!!Meg esetleg el tudnád küldeni hogy hol és mennyi volt?
Köszönöm
Sok sikert :)
esetleg el tudnád küldeni hogy hol és mennyi volt?
Köszi
Én csináltattam, és maximálisan elégedett vagyok. Sőt, pocakosan is készíttettem magamról, persze nem erotikusat...
Én mindenkinek ajánlom, aki meg tudja fizetni.Profi smink, frizura, profi fotóssal...
Ne csináljon más, csak profi. Eszméletlen a különbség, higgyétek el! Egy amatőr fotós, bármennyire is ügyes, sosem fog tudni úgy játszani a beállításokkal, mint egy profi.
Nekem is a fényképészt volt a legnehezebb megtalálni, azért választottam végül őt, mert egyrészt láttam már pár munkáját (egészen más jellegűt), másrészt a legjobb barátnőm - aki szintén kacérkodik a profi fotózással - oktatója és barátnője. Amikor felhívtam, hogy egyeztessünk, közölte, hogy csak olyan jellegű fotókat vállal, amikről szipi írt, tehát nem direktben, ruha nélküli képeket, hanem igényes erotikát, játék a fényekkel-színekkel-ruhákkal-kiegészítőkkel. Ez is szimpi volt tőle, meg persze női fotóst is kerestem. Én is ajándékba szánom, és eszembe sem jutott, hogy megkérjem a legjobb barátnőmet, aki, hangsúlyozom, nagyon ügyes és jó fotós, hogy "civilként" őt kérjem meg. És a megkapott digitális anyagot megtartom magamnak, a barátomnak pedig előhívatok majd egy sorozatot a nekem legjobban tetsző fotókból. Így illetéktelen kezébe sem kerülhetnek a képek :-)
Engem egy másik fórumban beoltottak a csajok a témában :-), így most szombaton megyek épp ilyen célból egy fotóshoz.
Vasárnap már többet tudok mondani ;-)
Szerintem a barátod is csinálhat. Ha van digis fotómasina nem gond. Fantázia kérdése.
És igen valami titkos albumba tedd max. Vannak netes oldalak, regizel, és a fénykép mappádat privátba hagyod..
És ne tedd ki nyilvánosra. Sose tudhatod milyen kellemetlen szitud lehet belőle.
Melóhely..
Nem tartom kizártnak randesen " kukkolnak " minket.
További ajánlott fórumok:
- Mi a velemenyetek a plasztikai beavatkozasokrol amit kizarolag 'hiusagbol' csinaltatnak a holgyek?
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Vannak erotikus képeitek? Vagy csináltatnátok pl. a párotoknak?