Lányok, előfordulhat hogy terhes voltam? (beszélgetés)
4. 5236d12e25 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 25. 19:42
Persze. Nem mindig távozik a következő menzesszel. 🤷♀️
Ilyenkor jön az eltávolítás.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 5236d12e25)
2021. jún. 25. 18:48
Köszi. Nekem feltehetően már hónapok óta ott volt vagy ki tudja mióta. Ez is lehetséges?
2. 5236d12e25
2021. jún. 24. 22:24
Megreped a tüsző bevérzik mielőtt sáragtestté alakul. Ha nem alakul át valami okból kifolyólag, ciszta lesz, ami általában a követlező menzesznél távozik.
2021. jún. 24. 19:47
1 hete volt műtétem mert endometriózisra utaló jeletek és cisztát látott az orvosom. Cisztát eltávolították és ma olvastam a szövettant. Ott az áll hogy egy bevérzet atrophisálodóban lévő korábbi sárgatest cisztának felelhet meg. Ez mit jelenthet?
További ajánlott fórumok:
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Lányok írjatok kinek mik segítettek a terhességi rosszuléteknél
- Vannak, akikkel előfordult, hogy volt terhességi rosszullétük, de még jóval a 12. hét előtt elmúltak?
- Nemvárt napján terhesség esetén előfordulhat ugyanolyan erős görcsölés, mintha valóban megjönne?
- Ikrekkel terhes anya abortusza után előfordulhat-e, hogy az egyik magzat életben marad, és egészségesen születik meg?
- Olyan lányokat, asszonyokat várok ide, akik mióma, /miómák/mellett sikeresen kihordták a terhességet, illetve műtét után sikerült a bébi