Lány barát? (beszélgetés)
Azért még ma sem olyan vészes a helyzet. Vannak szerencsére még mindkét nem képviselője közt olyanok akik szeretnének egy komoly, tartós kapcsolatot. Tudd meg hányadán állnak és ha úgy érzed pozitív visszajelzést kapsz hajrá.
Viszont ha bármilyen kétségek merülnek fel benned a válasza után, akkor nem érdemes tovább foglalkozni vele.
Igazat kell adnom.Eleinte el se hittem.
Nállam azt váltotta ki,hogy még igényesebb lettem:-)
Nekem már a gimiben is barátom volt a padtársnőm.
Vőlegénye is volt pedig:-):-)
A szívem 30:-):-)
Két képem is van feltéve:-)
Én azt mondom nyugodtan kérdezz rá. Én biztos ezt csinálnám. Már csak azért is mert szeretem az őszinteséget és nem szeretem magam sokáig ámítani.
A bizonytalanságnál nincs rosszabb érzés én azt gondolom. Szerelemben pedig pláne. :-)
Ebben igazad lehet. Ezért is nem akarok rákérdezni premierben, hogy mi közötök egymáshoz ?!
Én hiszek a barátságban, de az biztos, hogy valakinek megfordul a fejében más is....
Egy biztos. Ez a lány még akkor is féltékeny lesz Rád, ha ő sem gondol többre a barátságnál, a fiúval kapcsolatban.
Bár én nem nagyon hiszek a fiú-lány barátságban. Az egyik fél előbb-utóbb többet szeretne.
Kíváncsivá tettél...
Végre egy értelmes pasi?
Nahh, igen, te is jól szóltál...
Vajon kit választana? Engem vagy a csajt... valószínű a csajt hiszen évek óta "barátok" vagy mi...
Akkor vedd komolyan a közeledését, és akkor alakíts ki vele komolyabb kapcsolatot, ha képes vagy elviselni azt, hogy neki van egy "társ", - aki ráadásul nő, - akivel sok időt tölt. Akár melletted is.
Nyilván fontos neki valamilyen szinten a lány, és ha csak nagyon jó barátok is, vajon felrúgná-e ezt a barátságot a kedvedért (ha esetleg nem tetszene neked a dolog)?
Annak mondanak :-)
Verseim is vannak:-)
Húúú, te férfi vagy? :P
Akkor elolvasom még egyszer a hozzászólásaid :)))
Nekem van igazam ezek szerint:-)
Mi ffiak másként látjuk.
Gondolod? Akkor kérdezhetek tőled?
1 hete írogatunk az egyik közösségi oldalon... célozgattam a randira, de azt írja, hogy oké, majd megbeszéljük, stb. Most azt gndolnám, hogy hárít, de mindig ő ír rám...
Szeritem is jónak tűnik...
Már csak alkalmat kell találnom. ;)
Nem fogsz:-)
Majd ha köcsönös szerelem lesz,az éltetni fog:-)