Laminált padlót szeretnék lerakni a konyhában. Tapasztalatokat várnék, kinek mi a véleménye? (tudásbázis)
sziasztok
Megvettük a parkatát :)
Valami ac3/31es kopásgátlású remélem jó lesz:)
De az van rá írva 5 év gyártó garancia ha annyit kibirt már megérte.
de most nagyon tetszik nagyon várom a holnapot hogy lerakjuk:)
sokan kiadkadtak hogy nehéz lesz tisztán tartani meg minden de én nem félek:)A nappalinkba fehér a padlószőnyeg még is sikerül tisztán tartani :)
Nálunk laminált van,semmi gond nem volt még vele(szobából lett átalakítva és nem nyúltunk a padlóhoz).
Ha új burkolatot kellene leraknom a konyhába tuti nem járólap lenne,azt nagyon nem szeretem.
Én a bambusszal szemezek,annak a nedvesség sem árt :)
nagyon jó, bátran ajánlom
csak nagy kopásállóságú kell
nálam laminált padló van
imádom:) csak felsöpröm és kész:)
Bocsánat ez a kis fiam volt:)
Azért szeretnénk hogy meleg legyen:)
Most járólap van lent de nagyon hideg még ha papucs van a lábamon akkor is érzem hogy önti a hideget.
Holnap megyünk a diegoba kikérjük ott a véleményüket hátha van ami birja a konyha strapáját:)
999ijhVNM.
MO9UZ6278
Hát én nem ajánlom.
Szerintem egy konyhának alap hangulatot ad egy jól megválasztot taposó, és erre a laminált messze nem alkalmas.
A konyha, az konyha.
Alapban itt kötődik össze a Család, itt beszélitek meg a nagyon fontos dolgokat, stb...
Én nem raknék le lamináltat, és egy kolleganőnek sem jön be, pedig anno ő akarta annyira, de sok vele a macera.
Bizony-én én sem raknék-hasonló dolgok miatt.
Nyáron a Balcsin béreltünk egy házat,és ott laminált padló volt a konyha résznél is.-,hát minden látszott rajta:OO
én is gondoltam rá és sokkal egyszerűbb a lerakása is:)csak a kedves párom nem rajong az ötletért:(
most padlólap van lent de nagyon hideg:(
Ezért szeretnénk valami melegebbet gondoltunk a padlófütésre de az igen huzos az ára :(
Valami melgetet szeretnénk ezért gondoltunk a laminátra az talán nem olyan hideg mint a járólap.
Felázik! Nálunk a fürdőket leszámítva laminált padló van, és hát meglátszik, hol van jobban igénybevéve. A konyhában pedig lehetetlen minden vízcseppet azonnal feltörölni. Szóval inkább ne!
Másik javaslat: kérdezz meg egy Diegós alkalmazottat (általában értenek hozzá), mit ajánl, mert lehet, van már spéci bevonatos padló is.
Sziasztok laminált padlot szeretnék lerakni a konyhában:)
Tapasztalatokat várnék kinek mi a véleménye??
Köszönöm:
További ajánlott fórumok:
- Egy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában, úrinő a társaságban-Ti nem unjátok még?
- Tárolás a konyhában
- Mivel ajánlott takarítani a laminált padlót?
- Milyen laminált padlót érdemes venn és hogy kell lerakni sajátkezűleg?
- Zongora lába alá milyen alátétet javasoltok, hogy ne nyomja meg a laminált padlót?
- Hogyan lehet helyre hozni a laminált padlót/parkettát, amelyet a hígító kifakított?