Lakik valaki a Skót-felföldön? (beszélgetés)
286. anyus82 2011-09-27 21:00
Gratulalok!En a Pasi vagyok, orulunk, h a hulye kitalalt forumokra mindjart ugranak az emberek!Ha valaki ertelmes, igazi forumot nyit, a kutyat nem erdekli!!Jokat derulunk a hozzaszolasokon, orulok, h havi 12 napot dolgozom es ennyi szabad idonk van:) A gep mogul azt ir az ember amit akar, ki latja a masikat, senki!Latom mennyien raernek!!Tovabbi szep, unatkozo estet kivanok mindenkinek!!!:):D :D es most a szivatlak anyam stop volt, tobbek kozt:D :D :D
Az alapjan sorolsz be ide meg oda , mert nem vagyok hajlando csak ugy idegeneket beengedi a lakasomba? haha hat most a gondolkodasod alapjan besorolhatnalak valahova:) de nem teszem:)
tolem, lehet magyar, ausztral, norveg vagy japan, akkor sem engedek be IDEGEN embert, hogy pacsmagoljon a konyhamba, hasznalja a furdomet, wc-met??a kutyaja meg osszeszorozzon mindent? csak azert mert kirandulni akar, de nincs kedve kifizetni a BB-t , ami mellesleg nem olyan draga?
Viccelsz?
tedd mar a szivedre a kezed, Te beengednel akarkit a hazadba? raadasul , ugy , hogy gyereked is van?? (aztan reggelre, meg eltunne par dolog jobbik esetben,rosszabbik esetben....meg ki tudja , mert messzirol jott ember azt mond, amit akar)
Masreszt eszembe se jutna, hogy par fityinget megsporolva bekoltozzek egy csaladhoz! Meg a kerdest se tennem fel nekik!
egyszeruen bizalmatlan vagyok es manapsag szerintem joggal lehetek is es a gondolkodasom meg nem annak a fuggvenye, hogy Magyarorszag melyik reszerol jovok!!
Masreszt szerintem eleg sokan vannak azon a velemenyen,amelyen en, hogy idegen embert nem engedunk be se ejszakara , sem semmikor! Elkepzelheto, hogy a te gondolkodasoddal van baj
Csak annak lehet segiteni, aki engedi, ezek utan gyozkodd tovabb magadat, reszemrol a tema lezarva.
arra gondoltal, hogy egy magyaroknal elaludnatok??
hat nem tudom , de en momentan idegen embereket nem engednek be sem ejaszakara, sem par orara
a masik, ha elmegyunk itt egy par napop kirandulasra, azert mar elotte kinezem a neten, hogy milyen bb-k vannak a kornyeken, mennyibe kerul, cimet, telszam,kepeket(meg a gugli terkepen is megnezem, utcaszintben is) stb mert ha nem tennem, akkor kovalyognom kene hogy huhu hol is aludjunk, na talalunk egy bb-t de tiszta kutyaszor(merugye az angolok sok helyre beengedik a kutyat), ok vissza a kocsiba, a masik nagyon draga, a harmadik a preri pitsaba van, a negyedik meg egy lepra
de Te tudod
Amugy jo utat es jo kirandulast! Biztos nagyon szp lesz!
Szia, hat nagyon szivesen, bar nem sokat segitettem. Annyit tudnek esetlek, hogy szetnezek, eppen ma megyunk arra. :)
A Loch Ness Inverness es Fort William kozott van, Fort William tenyleg csodas kis falu, erdemes megnezni. Viszont szallas ugyben lehet, hogy erdemesebb Invernessben, mert az egy nagyvaros, es nagyobb esellyel talalni olcso(bb) szallast. Autoval josztok? Mert akkor ugy lenne erdemes.
Igen, a felfoldon elek, annak is a legelhagyatottabb vegen, az eszaki csucsokben. :) Mindenkeppen azt javaslom, hogy erre induljatok majd el - de sajna nem tudom, hogy milyen latnivalokra gondoltatok.
Del fele is csodas, GlenCoe egyszeruen fantasztikus, es sorolhatnam.
Ha megirod, hogy mit teveztek (korutat, vagy 4-5 nap egy helyen) akkor megprobalok szetnezni. Viszont a kutyulit sajnos nem biztos hogy sok helyen latjak szivesen. :( Na, de majd kiderul. :)
Hello:)
miert nem irod be a gugliba, hogy bed and breakfast near Loch Ness
szerintem annyit talalnal, hogy meg meg is unnad nezegetni
nameg Skocia azert eleg nagy nem biztos , hogy talalsz itt valakit, aki pont ott lakik a to mellett, plane azert sem , mert ott semmi munka es nem nagyon mennek oda kulfoldiek
a masik, hogy ha a heten mentek , akkor maskor idoben kezdj el nezelodni szallas, latnivalok stb utan (szerintem)
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki Genfben vagy a kornyeken lakik?
- Mobilszám alapján szeretnék valakit lenyomozni, hogy hol lakik! Hogyan tudom ezt megtenni?
- Hogyan tudnék valakit megtalálni, ha csak a keresztnevét tudom, ill. azt hogy melyik városban lakik?
- Hogyan tudnám megkeresni valakinek az email címét, ha csak a nevét tudom, és hogy hol lakik?
- Mi lehet az oka, hogy valakik szimpatikusak egymásnak, mégse akar a nő együtt lenni a férfivel?
- 1 hét a max., amíg kibírom, ha valaki velünk lakik...