Lakcím változás miatt felfüggeszthetik a családi utalást? (tudásbázis)
hát persze, mert a levél önmagában nem elég, lakcímkártya-másolattal tudod az állításodat igazolni... ez teljesen természetes, minden hivatalos irathoz csatolni kell az igazoló iratok másolatát...!
a felfüggesztés pedig nem valamiféle fenyegetés, csupán ez van a jogszabályban, hogy ha nem igazolod, akkor olyan, mintha nem is jelentetted volna át, ergo nem kéred, minek küldjék... érted?
hát, én nem tudom... három éve költöztünk, elballagtam az új lakcím szerinti mák-hoz, mondtam mi van, átírták, és a következő hónaptól már onnan kaptam.
Lehet, hogy jobban járnál, ha bemennél hozzájuk.
dehogyis!
írni kell levelet a lakcímváltozásról a magyar államkincstárnak (a helyinek) és már az az új helyre küldik.
múlt hónapban költöztünk, ugyanígy a többi szervnek is be kell jelenteni, maguktól nem fogják tudni :)
Szia!
Ha közben vmilyen hivatalos levelet küldenek a Csp.-kal kapcsolatban és nem veszed át, akkor igen.
Nem.Hogy kapod?Én számlára.Kb. 5x költöztünk már-legutóbb januárban-nem volt semmi gond.
Ha lakcímre kapod-utalványon-akkor gond lehet...hacsak nem kérsz utánküldést.De sokkal praktikusabb számlára kérni.
További ajánlott fórumok:
- EMFESZT felfüggesztették!
- Gas.hu (Emfesz kft)-hez tartoztunk, felfüggesztették őket. Most hová kell diktálni a mérőóra állást? A mol.hu-n nincs róla infó
- Mit szóltok, hogy Gáspár Győző 1 év 8 hónap felfüggesztettetet kapott?
- Friss kapcsolat, és még egy év felfüggesztett...
- Lakcímváltozás esetén hogyan kell elintézni a családi pótlék átirányítását?
- Tud valaki segíteni családi pótlék folyósítás ügyében adatváltozás miatt?