Ha valaki szerepel a KHR listán, mint negatív adós, akkor tud laksáhitelt felvenni? (tudásbázis)
Nógrád megyében nem lesz csak ünnepek után .
Írtam nekik emailt ma kaptam választ tőlük !
De 1 évig passzív KHR-es lesz.
Olyan bank létezik, aki passzív KHR-esnek ad hitelt.
Nem létezik olyan bank, amelyik meghitelezne egy KHR listást.
Hány éve van a listán?
10 év után nem lesz negatív listás, akkor sem, ha nem fizeti ki, de ott marad a hiteltörténete, és egy összegű törlesztéssel, tehát, addig nem kerül onnan le, amíg nincs kifizetve.
Én egy megoldást látok a problémára, azt, hogy te veszel fel annyit, amennyiből kifizeted a tartozását.
Ha kifizeted, akkor még 1 évig lesz a listán, de már, mint passzív KHR-es.
Ezután vártok 1 évet, vagy kerestek olyan bankot, aki ad passzív KHR-esnek.
Megértem a célkitűzést, de nagyon veszélyes játékba kezdene. Ha nem tudja visszafizetni a hitelt, nyilván nincs miből. Erre nem szabad másik hitelt felvenni, még ha adnának is, mert sírás lesz a vége.
Tréfás mondás, de igaz: hitel annak való, aki tudja igazolni, hogy nincs rászorulva.
Van.
Egyedül veszed fel a hitelt, persze ez csak akkor működik,ha egyedül megfelelsz a feltételeknek.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - minden jöhet, amiben o-ó betű szerepel
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!
- Közmondások, szólások, hasonlatok, kifejezések, melyekben egy állatnév szerepel
- Írjatok olyan híres emereket, akiknek a nevében ország vagy város neve szerepel?
- Irj egy olyan dalt (sláger, ária stb.) amelynek első sorában egy növény szerepel
- Melyik banknál nem kizáró ok az, ha szerepelek a KHR negatív adóslistáján?