Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Lábrázást kapok tőle, hogy a programot csinálni, résztvenni... fórum

Lábrázást kapok tőle, hogy a programot csinálni, résztvenni... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Érdekes73 (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
tegnapelőtt 22:33
Dettó.
10. Ocelot2 (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
tegnapelőtt 21:35
Ja, lehet 😂
9. globus (válaszként erre: 7. - 55Judit)
tegnapelőtt 13:04
Megy a cefrébe.
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 7. - 55Judit)
tegnapelőtt 10:59
Lehet, hogy FI programozó, és mindig megörül, hogy végre a szenvedélyéről beszélgethet valakivel, aztán kiderül, hogy az illető csak megy valahová. 😅
tegnapelőtt 10:12
A programozás szó más-más szövegkörnyezetben mást jelent. Ez nem olyan probléma amitől idegbajt kellene kapni. Ennél mondjuk még az is súlyosabb ha mondjuk megromlik a befőtt.
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:48
Ennyi bajod legyen!
5. globus (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
tegnapelőtt 08:07
Talán "kiráz a hideg"- ből eredezik, nem tudom, de én is utálom :)
tegnapelőtt 08:03
Én ettől a "lábrázást kapok" kifejezéstől sokkal rosszabbul vagyok. 😂 A programozást néha szoktam mondani, pedig én sem szeretem.
3. alinka01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 4. 20:06

Nyugi! Majd kikopik a használatból, mint annyi más divatszó!

Ki mond pl. ma már ilyeneket: hapsi, jampec, séró? Ugye, pedig milyen divatosak voltak egykor.

2. Myra
ápr. 4. 20:03
Van ennél sokkal rosszabb mondás is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.