Küzdelmem a rákkal, kétgyermekes édesanyaként (beszélgetés)
❤️❤️❤️Jó egészséget kívánok szeretettel mindenkinek ❤️ ❤️ ❤️
Szép estét mindenkinek!! Én írtam ezt a cikket...immár 7 éve volt decemberben....és még mindig itt vagyok köztetek! AZÓTA IS NEGATÍVAN!! :) Kisfiam 8 éves lett azóta...és a lényom 13 éves. Én 7 éves ráktúlélő gyógyult. Mikor irtam a cikket azt hittem soha nem érem el ezt az időt....csodálatos dolog! Túlélni.... mindenkinek kivánom a legjobbakat!!!!Jó egészséget:Napsugár...
drukkolok, h a nővéred legyőzze!!!
Kedves Napsugár!
Hogy vagy?
A nővéremnél vélhetően ugyan ez a szörny ütötte fel a fejét :(
Apukám dec.29-én ment el ,máig feldolgozhatatlan.
Kérlek írj!
Jó egészséget kívánok!
Békés Karácsonyt boldog új évet, tele egészséggel!
Az biztos aki még nem volt beteg, az nem tudja mit jelent küzdeni az életért!
Nagyon szépen köszönöm!Még ugyan nincs úton, de tervben van.:-)))
Kivanok Sok Boldogsagot Egeszseget Kitartast es Sok sikert a 3. Babocahoz .☼
Köszi szépen nektek.:)))))
Gratulálok, további jó hangulatot és pozitív hozzáállást - no és ilyen jó eredményt legközelebb is!
Jó egészséget mindenkinek!!!
Nem előtő, hanem előZŐ-t akartam irni.:)))
Hasi ultrahang, mellkas röngten, tumor marker negativ!!!! Pár hét múlva majd tükrözés lesz, de annak is jónak kell lenni hisz mindegyik előtő vizsgálat jó.DECEMBER 1 ÉN 4 ÉVES LESZEK!!!:-)))))))))
Igy is fog!Novemberben következő kontrollok.ultrahang, tükrözés(Nyammmmmi:-(( ), röntgen, és tumor marker vérkép...brrrrrrrr...De jónak kell lennie!Nem lehet másképp!!És pont!:)
nagyon örülök,maradjon is igy!!!!!!!!!!!!!!!
De aranyosak vagytok!!Köszi szépen!!!:)
De jóó:))Sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jaj, de jó! Gratulálok. És továbbra is ilyen eredményeket!!!
Nagyon örülök, csak így tovább! :)))
Hála Istennek!Jó egészséget!
Negatííííííííív mindenem!!!!3 és fél éves vagyok!:-)))))
Értem. Én nem is mesterséges vitaminra gondoltam, hanem azokra az ételekre, amik azt tartalmazzák.
Szia Napsugár!
Nagypapámról 1,5 éve a iplomaosztóm után nemsokkal derült ki, hogy vastagbéldaganata van. Sokkolta az egész családot, hiszen sohasem volt beteg, megfázva se láttam soha. Megműtötték (kivették a lépét, fél veséjét, a bélszakasz egy darabját), 12 kemo, 5 sugár... 1,5 év telt el azóta, kontrollok, CT-k, koppkoppkopp a leletei negatívak.
Csak így tovább a pozitív áletszemlélettel! :)
További ajánlott fórumok: