Kutyát szeretnék de.... (beszélgetés)
Szia!
Nem olvastam el a hozzászólásokat, lehet, hogy más már említette, de úgy tudom, hogy a uszkár fajtának nem is szőre van, hanem inkább haja. Ők nem hullajtják el a szőrüket, ezért is kell vágni. Ha nagyon szeretnél kutyust, akkor nézz utána ennek a fajtának. Lehet, hogy erre egyáltalában nem lennél allergiás.
mit tesz,ha az ember nagyon akar valamit :)
köszi,tanácsolni fogom a rokonnak is :)
és remélem tényleg nem lesz gondod a későbbiekben is,mert akkor már a kutyutól is nehéz elválni. :)
No, mentem dokihoz, hivtam több tenyésztőt...
Az uszi szőre olyan szerkezetű mint az emberi haj... nem is hullik, ha rendszeresen fésűlve van és vágva...
Mindenki ezt az egy fajtát ajánlja... nekem már van:) majd kiderűl mii lesz...
egy tutti... a férjemáknél van egy vizsla és egy pincsi...
ha ott vagyok minden bajom van 10 percen belűl
ez a kis lüke éjjel nappal velem van s semmi bajom...
ajánlom az összes alergiásnak:)
szerintem, ha allergiás vagy a kutyaszőrre, akkor a tacsinál sem lesz másként.
Nekem most van egy kis tacsim és ugyanúgy hullik a szőre, mint a többi kutyának. Rövidebb, de mindehol ott van ez is.
ez engem is érdekelne :)
mert van a családban aki az állatszőrre allergiás és közben imádja a kutyukat.
Akkor neki is lehet uszkárja? vagy speciálisan kivizsgáltak és az uszi jött ki?
felcsillantottad a reményt :)))
No, köszi mindenki segítségét... Voltam dokinál, egy fajta kutyut tarthatok, méghozzá uszkárt... kaptam is:))))) tünemény kiskutyus
Venes: többen is ajánlották, hogy így tegyek:)
Én egyébként szeretnék egy cukor kis kutyit, csak albiban nem lehet tartani és következő évben kollégista leszek, szóval még evésbé nem lesz alkalom arra, hogy legyen.:(
Itthon van kutyusom, meg cicám is, dehát őket csak hétvégeken láthatom, kivéve szünetben, meg most is pl.:)
Szegény, ez nem valami szerencsés.
Egy javaslat, beszéld be magadnak, hogy nem vagy rá allergiás. Véleményem szerint minden betegség, testi, pszichés eredetű. Akard nem betegnak hinni magad.;)
Tudom, ez fura tanács, de hidd el, a vágyad felül fog emelkedni a ,,betegségeden".
Kutyust szeretnék, egy kis tacskót... Tud valaki segíteni, hogy mennyire hullik a szőre? Én lakásban szeretném tartani...
Allergiám van egy kicsi a kutyákra... Mit tegyek? van olyan kutyus amit az allergiások is tarthatnak???
sos segytséget szeretnék
További ajánlott fórumok:
- Kiskutyát szeretnék a 3 éves kislányomnak. Melyik fajtát ajánlanátok? Kertes házban lakunk.
- Kiskutyát szeretnék, szerintetek meg lehet bízni a hirdetésekben leírtakban?
- Kutyát szeretnék....
- Kis mozgásigényű, közepes testű kutyát szeretnék segítő kutyának
- Kutyát szeretnék venni a 11 éves fiamnak!
- Érdemes belevágni kutyatenyésztésbe, meg lehet belőle élni? Imádom a boxereket, és velük szeretnék foglalkozni.