Kutya nyakán lévő sebet hogyan kezeljem? (tudásbázis)
Megint bajban vagyunk.
Most a farka tövét rágta sebesre
.
Gyógyszer,krémek,lézeres kezelés.
Pár napig nem volt gond,de most megtalálta a módját,hogy a gallér ellenére is nyalogatja.
Tudnátok valamit ajánlani.
Fáslival körbetekertem de nem tudom meddig marad rajta.
Tegnap megnézte a doki mit alkottunk a kutyussal.
Minden rendben,már csak hámosítani kell.
Most azt találtam ki,hogy a kötés fölé csősálat húztam ,így talán nem tudja leszedni.Felfújhatóban nem gondokodtam.Rózsabokrok vannak az udvaron és mindenhová bemegy.
Köszönöm a tanácsot.
És ha a felfújhatós, széles nyaksálat. Még akár otthon is varrhatsz egy ilyen védőt, és patenttal összefogod a két végét...
A kis elesett, biztos nagyon mókásan is fog kinézni! :>
Jobbulást, meg sok türelmet az ápoláshoz!
Az a baj, hogy mindent leszednek.
Gallérral lehet próbálkozni, vagy gyakrabban hidrogén-peroxidozni, fertőtleníti, kenegetni a sebet.
Az öntapadós pólya, sebkötöző segíthet még, vagy, ha vmi rucit húztok rá, hogy ne férjen hozzá.
Szeretnék segítséget kérni.
Kutyám nyakán volt egy daganat amit leszedett az állatorvos.
Ragtapasz csere nem jól sikerült nekünk egy 4 napos varratot kikaparta a kutya.Most másodlagos sebkezelés van folyamatban.Napi 3 alkalommal kenem a kutyám nyakát és utána kötözöm.Erre szeretnék kérni valami ötletet,hogy mit tegyek a kutyára ami biztos rajta is marad és gyorsan rátehető.Német juhász kutya és már a krémezést is nehezen viseli hát még ha körbetekerem a nyakát.Fáslit tettem rá,de azt is leszedi ha egyedül van sokáig.
További ajánlott fórumok:
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- 3 éves kisfiam ekcémás.Tudnátok tanácsot adni mivel kezeljem?
- 26 hónapos kislányom jön nekem, ver, ordít - hogyan kezeljem?
- Porckopást mivel kezeljem?
- Hogy kezeljem?
- Varratszedés után mivel kezeljem a sebet?