Újpesten, az Izzó utcában (Megyeri temető mellett) gyönyörű, parkos környezetben, erdő mellett, bútorozott, nagyon jó állapotú, hangulatos, csendes, első emeleti, egyedi fűtésű 53 nm-es, két szobás lakás kiadó. Kutyák, cicák, nyuszik jöhetnek! Újpest központ busszal 15 perc. Közös költség: 9.000 forint. A lakásban minden van, ami szükséges egy háztartáshoz, mosógép, porszívó, mikró, stb.
Bérleti díj: 80.000 Ft, két havi kaució.
Ingatlanközvetítők semmiképpen ne keressenek!
Lehetőség szerint - első körben - e-mail-ben keressenek meg! Köszönöm!
Nem akarlak elkeseríteni de 4 hónap alatt intenzív kereséssel nem találtam ilyen albérletet, de azért szorítok Neked! Nem értem miért félnek tőlük ennyire. Én közösségi oldalon találtam végül ismerős ismerősének az ismerősét mint főbérlőt. A lakás közel sem olyan mint amire vágytam de legalább nem para hogy gazdi vagyok.
én a városi panel lakásoknál értem azt hogy nehezen talál albérletet ugye itt még a szomszéd is ki fejezheti nem tetszését a kutyák véget ami elég kellemetlen külömben falu helyen lakom 3 kutyával 2 cicával kertes családi házba és szeretem az állatokat
Barmily meglepo, de akad kertes haz Budapesten is;) Masfelol a kutya jol tud alkalmazkodni a varosi elethez. Nem pisilnek a kertben tartott kutyak sem minden fel oraban...
faluhelyen még csak csak eltudnám oly módon képzelni hogy a kutyáid ki be járkálnak és kint végzik a dolgukat de városba társas házba nemigen tudnék olyan tulajt elképzelni aki a kutyáidat jó szivvel fogadná ami érthetö is
Sziasztok Olvasók! Szeretnék segítséget kérni vagy tanácsot, tippeket. Én és a barátom elköltöznénk két jól nevelt, szobatiszta kutyánkkal albérletbe. Hol találok állatbarát tulajdonost? :)