Kúpvas használata (beszélgetés)
Mindenképp :)
Eddig vasalóval hullámosítottam a “csavarós” technikával, de az nekem macerás és délutánra kilógja magát. Azért ajánlották a kúpvasat, hogy az majd tovább megtartja a hullámokat.
Csak félek, nehogy sokáig égessem a vason a hajamat, ezért nem tudom, mennyit kéne rajta hagynom.
En nem szerettem, de hővédő sprayt hasznalj hozza szerintem. Van a DMben is balea; a rossmanban is sajat markas; vagy az avon katalogusban is viszonylag olcson.
Amugy meg ki kell tapasztalni, pl ugyanolyan kupvasunk volt tesommal, es az o hajában tök tartos es szep volt a hullám, az enyem meg 1 ora mulva mar "kilogta" magát.
Sziasztok!
Ha van köztetek valaki, aki kúpvassal szokta hullámosítani a haját.... ti egy tincset hány másodpercig hagytok a vasra tekerve? Hány másodperc kell, hogy szép, tartós hullámok legyenek, de ne is roncsoljam túlzottan a hajamat?
Tudom, hogy a hő valamennyit mindenképp roncsol, de most csak a kúpvasas alternatíva érdekelne, mert nem használnám napi szinten.
Egyenes, átlagos mennyiségű, se nem dús, se nem kimondottan vékonyszálú hajam van.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Helyesírás használata internetezés közben
- Egészségtelen a tampon használata?