Külső aranyeret műtetett meg már valaki? (beszélgetés)
3. Anyus80
2012. jún. 10. 21:36
Külső aranyérről nincs szó. Engem az érdekelne. Igen karban lehet tartani, de engem zavar hogy ott van....
2. bnedora
2012. jún. 10. 21:21
Miért nem kerestél rá? Itt van egy fórum, bár nem sok hozzászólás van benne: Aranyérműtét után, ki hogyan gyógyult?
Nem mindig muszáj megműteni, szépen karban lehet tartani.
1. Anyus80
2012. jún. 10. 21:13
Sziasztok! Voltam pár hónapja proktológusnál mert aranyér problémám volt már hónapok óta. Megállapította hogy külső és belső aranyerem is van. Adott kúpot meg kenőcsöt amit egy hónapig kellett alkalmazni. A belső aranyér úgy néz ki rendben van, most nem fáj nem vérzik.... Azt mondta hogy a külső is lehet vissza fog valamelyest húzódni. De azon semmi változást nem látok, ugyan akkora mint volt. Gondom nincs vele,esztétikailag nem vagyok kibékülve.... VAlaki mütette már meg? Mit lehetne kezdeni vele?
További ajánlott fórumok:
- Szükséges-e a nőiességhez a nőies külső?
- Külső vinyót szeretnék venni.Nem vagyok szaki a témában.Tud valaki segíteni abban, h. mire kell odafigyelnem a vásárlásnál?
- Találkozott már valaki olyan paradicsommal, ami külsőleg normális volt, de amikor felvágta, látta, hogy ki vannak rügyezve a magok?
- Külső aranyeret hogyan lehet orvosolni?Nagyon fáj!
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerülnek a külső visszapillantó tükrök?
- Tudja valaki, hogy az olyan hajvasaló aminek a külső része hajsütő melyik a jobb? A Bellissima vagy az új Rowenta(az a fehér)?