Különös hangok világszerte.... (beszélgetés)
:DDDDD
jó nagy pince vagy valaki ügyesen tud origamizni XDDDD
Jaja. :)
Lehet a pincében rejtegették.... XDDDDD
Na, itt van még egy cuki kis izémizé. XD
Lehet találgatni. :D
Az én magyarázatom: szegény Luci végre nagy nehezen elaludt és horkolt, de jött egy villogó E.T. és felköltötte... XD
Ááá.
Jaaa....azt hittem alá is támasztották. :) Hát akkor vissza a kiindulóponthoz. XD
nem találom azt a linket amin olvastam. valamilyen szeizmikus jelenséggel azonosította de nem tudta alátámasztani senki hogy valóban az.
nos lehet az is hogy valaki jót szórakozott...
bár a természetnek vannak érdekes és időnként hátborzongató hangjai ami alapból normális úgyhogy nem hiszem hogy kamu lenne.
Sziasztok!
Ukrajna! Ott bármi lehet, semmin sem lepődnék meg!
:-)))
Ez az! :D Mondd meg nekik! XDD
Egyéb hozzászólás esetleg? :D
Jah. :D
Volt valami magyar feltöltés is, asszem debreceni...nem biztos. :D Amúgy frankón nem lehet hallani semmit, de jó van, ez mellékes. XDDD A lényeg hogy az az emberke azt írta hogy azért vette figyelembe, mert ugye sok ilyen videó készült, különben tenne rá ő is. :DD
Engem például egy meteor se nagyon zavarna, főleg hogy tudom semmi értelme menekülni.... XDDD Nem a legmegfelelőbb példa, de nem baj. XD
Nekem is a nyikorgó vasajtó jutott eszembe.
Lehet valami ilyesni!
Na hát mondom én.. XDDDD
már kissé kocsonyás a tekintetem úgyhogy max holnap. de fogom :)
XDDD Ejj, ez a Luci Luci.... XD Róla mindent el tudok képzelni. XDDD Vagy...lehet hogy tényleg kitenyésztette Godzillát.... XDD Mekkora kitolás lenne ha egyszer csak szembe kerülnénk Godzillával. XDDD Az lenne az igazi Isten csapása! XDDD Vagyis Ördög csapása.... XDDD
Na! Majd ha ki bírod hámozni, közöld, légyszi. :))
Nem vagyok épeszű :D végignéztem, nekem nem volt benne semmi különös. Úgy láttam másnak sem, a felvételt készítő egy házat kukkolt, senki mást nem zavart, a kutyáját sétáltató kismama meg bármit bambulhatott hátra.
Én is feltehetnék ennél beazosíthatatlanabb hangokat, eltűnődöm néha mi a faxot csinálnak a felettem lakók.
bízom benne én is. :)
amúgy az újabb alternatívám. Luci lélekgyűjtő konténerének ajtaja nyikorog.. XD
amúgy most olvastam hogy valami természeti jelenség és a rezgéseket felerősíti a Fekete tenger. pontosan nem tudtam még kihámozni azt a magyarázatot
Szió! :)
Remélem nem egy halott fórumot indítottam útjának... XD
További ajánlott fórumok:
- Vegyesházasság. Semmi különös vagy kaland egy életen át?
- Egy különös kapcsolat
- Tud valaki ajánlani olyan orvost (lehetőleg a Dél Pestiben), aki császároz különösebb indok nélkül is?
- Mi az ami különösen beindít egy pasiban?
- Tudnátok ajánlani olyan "laza" katolikus papot Pest megyében, aki hamar és különösebb vizsga, stb. nélkül keresztelne felnőttet?
- Rejtélyes hangok világszerte....