Külföldi munkavégzésről érdeklődöm. Tapasztalatok, tanácsok, hogy kezdjem? Van olyan, aki az egész családjával kiköltözött külföldre? (tudásbázis kérdés)
Hello mindenkinek!
En Crawley-ban elek egy rovid ideje a parommal es itt szeretnek munkaba allni.
Erdemes-e munkakozvetito irodan keresztul munkat keresni vagy probaljak meg egyedul munkat keresni?
Tud valaki tanacsot adni?
Elore is koszi :)
Sziasztok!
Esetleg biztos Németországi kőműves munka.Ahol tuti fizetnek is!
Tud valaki segíteni ebben?
"Keresem azt személyt aki Kalocsa környékéről biztosítja az oda-vissza utazást és a munkát."
te mégis hol élsz??
Szia,én itt élek Írországban, ugyan nem kőművesként dolgozom, de itt nagyon nagy a válság, főleg a mentőcsomag óta. Nem érdemes ide csak úgy kijönni,ha van biztos helyed, viszonlylag érted a nyelvet és elvállalsz mindenféle munkát.Pang az ingatlanipar, pont ebbe buktak bele a bankok itt,az ingatlaniparba,szóval ma már milliárdos az aki építkezik itt, vagy felújít.
sok szerencsét amúgy!
sziasztok!
külföldi munkát keresek!
Kalocsa környékén lakom!
Németországban idősgondozást, takarítást vállanék hónapos váltással.
Keresem azt személyt aki Kalocsa környékéről biztosítja az oda-vissza utazást és a munkát. aki tud kérem segítsen.
email cím: napsugár4070@freemail. hu
itt a neten hirdetnek ingyenesen feladható apróhirdetést. tudnátok nekem ebben segíteni hogy kell feladni? mert az egyik oldalon beregizést kérnek amit persze nem lehet, a másikon az üres mezőbe írjuk be a kódot ahol persze nincs üres mező. vagy csak én nem találom meg ezeket?
előre is köszönöm annak aki segít!
Köszönöm a tanácsokat. Az a szomorú, hogy az ember eljut addig a gondolatig, hogy el kell innen menni.
Konkrétan az érdekelne, hogy van-e itthon olyan megbízható cég, aki segítene munkát találni és a munkajogi útvesztőkben eligazodni ?