Melyik külföldi országba érdemes utazni nyaralni? (beszélgetés)
Horvátország repülővel
Ezt írd be a keresőbe, és meglátod.
Repulovel ha jokor foglal, egyaltalan nem dragabb elmenni pl Korfura.
A magyarorszahoz kozeli tengerpartoknal (pl Lignano, Bibione vagy az Isztria) nincs is repter. Uh mehet pl Velencebe, ahonnan vonatozhat meg 2 orat, mire visszaer Bibioneba.
Tengerparti utazas pedig utazasi irodas charter jaratokkal sokszor olcsobb, mintha egyenileg foglal.
Nekem Málta csalódás volt fürdőzés szempontjából (is).
Bár nem közeli, de simán bírható az út Portugáliába.
Nekem az a nagy kedvenc.
Albufeira egy mesés kis halászfalu, nagy homokos parttal; macskaköves belváros, hangulatos, megfizethető éttermekkel.
Farobe megy járat, kedvező áron.
A szállás szintén baráti, csak jót tudok róla mondani.
Mi mindig béreltünk robogót, azzal jártuk be a környéket. Fél órányi távolságon belül mindig volt 1-2 csodálatos partszakasz, újabb kis falu.
Valamint a közeli supermarketben isteni friss sonkák, gyümölcsök, pékáru. A helyiek barátságosak.
Ami vicces, ott a kocsmát ábécé nek hívják. :)
Érdemes utánanézni!
Kirándulni igen.
Amúgy nekem OTT semmi bajom soha a 40 fokkal.
Olaszország melyik részére gondolsz?
Nem biztos, hogy az utazási iroda plusz költség, mert sokszor csomagban olcsóbban jön ki, mintha külön veszel repjegyet, szállást, autóbérlést stb.
Millió hely van a világon.
Van térképed?Net?
További ajánlott fórumok:
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Hova mennél szívesebben nyaralni, Görögországba vagy Olaszországba?
- Törökországba megyünk nyaralni 4 és 7 éves gyerekkel.Tudtok valami szert amivel felkészíthetem a gyomrukat az ottani ételekre?Pl:Normaflore?
- Barátnőm el szeretné vinni a gyermekemet 2 hétre Németországba nyaralni, mert ők ott élnek.Milyen papírokat kell ehhez beszereznem?
- Horvátországba hova érdemes menni nyaralni, ahol nem csak napozni, hanem nézelődni, kirándulni is érdemes?
- Külföldi munka, ti hogy indultatok el? Melyik országban érdemes nekikezdeni?