Krumpliágyon sült disznótoros recept
A Krumpliágyon sült disznótoros hozzávalói:Kb. 1,2 kg disznótoros:
2 szál májashurka
2 szál véreshurka
2 szál kolbász
1,2 kg krumpli
só, disznózsír
A Krumpliágyon sült disznótoros elkészítési módja:
A krumplit fél cm-esre gyalulom, tepsibe terítem, megsózom. A disznóságokat kissé beáztatom, lecsepegtetem és a krumplira fektetem. Villával mindkét oldalukon több helyen megszurkálom, hogy ne durranjanak szét. Minden szálra rakok 4-5 kis kupac zsírt. 180 fokra állított sütőbe tolom, 30 percig sütöm, majd a disznóságokat megfordítom és újabb 30 perc múlva kész.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2021. aug. 11. 22:50
A krumpliágyon sült disznótoros elkészítési módja és hozzávalói.