Kreatív ötletek (beszélgetés)
:))
Kata ezek nagyon jók!
Köszi, hogy megosztod velünk!
Feltenném itt a kérdésemet, hátha tud valaki jó ötletet adni.
Házi bonbont vagy trüffelt ha készít az ember, akkor milyen dobozba szoktátok tenni? Mármint ajándékba szánom, cukorbetegnek, hogy neki való alapanyagokból hozzam össze a dolgot.
Kiürült bolti bonbonos dobozba nem szeretném, nincs is nekem itthon, meg nem is tetszene.
Köszönöm, ha tud valaki ötletet adni.
De jók!!
Épp most szeretnék majd képeket készíteni, és ehhez jól jött ez az ötlet. Köszi.
Helló.
Az üvegmatricába, még frissen szinte mindent bele lehet tenni. Gyöngy, szórógyöngy, flitter, csillámpor... Tettem fel pár képet.
Ott jobban látszik.
Merész vagy! Elég kényesek, úgy hallottam. Majd várom a beszámolókat!
Egy rokonom azt szeretett volna szülinapomra adni, de mire elérkezett a napja, kiszáradt :(
Állati jókat csináltál, nagyon tetszenek =) A lepkés gömb külön állat...
Én most bonsai-ozni kezdtem, majd látjuk, hány fa éli túl =P
Van olyan, hogy szórógyöngy (ezek gondolom elég picik) direkt üvegmatrica technikához.
Újraátfesteni hülyeség!
Még nedvesen tedd bele mindkettőt, simán beleszárad!
Mekkora gyöngyre gondoltál? Ha nagyobb, akkor utólag ragaszd inkább rá.
A csillámot kés hegyéről szórd, nehogy túl sokat szórj bele egyszerre.
Kíváncsi vagyok! (Már kerestem a képet). :)
Kartonokat, ollót, ragasztókat.
Miket vettél?
Kész a lepkés függő dízsem, majd lefotózom, és felteszem!
:) Jók lettek a naplós dolgok!
A jácintot ha legközelebb ülteted, akkor a hagyma egy részét hagyd szabadon (ne kerüljön az egész föld alá), én is így jártam. Nem hozott olyan dús virágzatot.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- Téli és karácsonyi olcsó, kreatív dekorációs ötletek
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Segítsük egymást kreatív ötletekkel! Ki hogy rendszerezi a dolgait otthon, hogy praktikus legyen? Minden megoldás érdekel!