Kreatív munka. Segítsetek légyszi! (beszélgetés)
Jó ötlet köszi.
Megfontolandó!!!
Egy cipészmester valódi kincs és gyakorlatilag nem létezik, de értsen a finom, bőr cipőkhöz.
Egy jó asztalos is, ha ért a valódi fához és nem csak bútorlapból legózik össze "minimál"-konyhát.
Egy valódi asztalos művész, ha fával dolgozik.
Egy kárpitos is, ha jó darabokkal dolgozik.
Egy ismerősöm cipész volt saját vállalkozásban egy bevásárlóközpontban. Nagyon jól ment neki, már akkor is nagyon kevés cipész volt.
Sajnos azóta elment covidban az ismerősöm.
Ha van egy kis műhelyed otthon is lehet csinálni, és erre tuti van folyamatos kereslet.
Na igen!!!Kb ezekre gondoltam sorban.Ilyeneket keresek, fogalmam sincs még de ilyen tevékenységek szakmák érdekelnének.Tudom,hogy most nem egyszerű jó szakmát tanúlni,de igenis vannak nagyon jók amivel jól el lehet lenni,persze keményen kell dolgozni! Csak mondjuk nem kell a mókus kereket mindenáron taposni!
Egy jól kitalált szakma lehet a
hobbink is.
Igen!
De rengeteg olyan is van ami meglapul, valahogy eszünkbe sem jut,gomb be húzó🤣 jó most nem feltétlen erre gondoltam🤣,de tuti sok jó van,ami hiper szuper!
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni olyan kreatív szakmákat keresek /férfi/
Amiből a mai világban mint otthoni vállalkozás meg is lehet élni!
Nem kimondottan számítogépes munkára gondoltam.Hanem inkább a régi elfelejtett munkákra,de hozzuk divatba őket!Vagy valós létező működő munkavégzés érdekel.
-Lakatos. /lakatos műhely/
-cipész. /cipész műhely/
-kertész. /fa iskola/
-cukrász. /cukrászda /
Ezek tuti de sokkal jobbakat írjatok légyszi,ami sose jutna eszembe!köszi!!
További ajánlott fórumok:
- A párom szünetet kért, légyszi segítsetek!
- Légyszi segítsetek!!!
- Milyenek a merleg pasik? tulajdonsagok..;? legyszi segitsetek
- Szerintetek merjem bevállalni? Légyszi segítsetek!!!
- Segítsetek légyszi! Egy kreatív, vicces, rövid kis történetet kellene írni.
- Internetes munkát keresek de sok MLM-es munka van!De nem tudom mit jelent?Ha valaki tudja légyszi írjon!