Kreatív ajándékok - hímzés (beszélgetés)
Örülök :D jó munkát!!!
Nekem egy terítőt (futót) kellene befejeznem 19-éig. Remélem sikerül. Karácsonyra pedig szeretnék valami szépet készíteni az asztalra a saját készítésű adventikoszorú alá.
Szia,
Keresztöltéses minták (Diana Kézimunka) 2010.december 1. és 11. oldal - Rudolf a piros orrú rénszarvas
Keresztszemes magazin 2010.november 33. oldal -szökellő szarvas
Praktika 2011. novemberi szám melléklet 9. oldal szökellő szarvas
Remélem tudtam valamicskét segíteni.
Szia!
Ó én hímezni nem tudok. A páromnak csinálnék valamit saját kézzel, de csak a pelenka öltést tudom... :S
Megköszönném az újság és oldalszámokat! :) Mert ezen, amit találtam oroszul van írva a magyarázat! :)
Viszont én most búcsúzok, holnap jövök! Szép estét!:)
Találtam mintát! :D:D:D Jó az őz is, csak vmi szép vad legyen.
Kongré? az milyen? És ha jól értem akkor a kongrét összevarrtad egy pamutvászonnal.. Ez így nem rossz. :)
A páromat akarom meglepni vele karácsonyra :)
Szia,
Én kongréra szoktam hímezni keresztszemest. Ebben van különböző sűrűségű.
Egyszer egy párnát is csináltam azaz huzatot. Az elején a minta volt - csak a kongrén - a hátoldala meg pamutvászon, egy cipzár bele és kész.
Milyen szarvast szeretnél?
Hamarosan itt a karácsony. A páromat egy saját készítésű ajándékkal szeretném meglepni. Gondolkoztam azon, hogy valamit gyöngyözök neki, de arra jutottam, hogy párnát hímzek, keresztszemesben gondolkozom. (Régebben hímeztem keresztszemmel, és szép is lett. :) )
Azonban több akadályba is ütköztem: ha a keresztszemes hímzés mellett döntök, akkor annak van egy aida nevezetű textilje, amire hímezni lehet... De szerintem az nem túl szép párnahuzatnak. Vagy hímezzem ki erre a textilre a mintát, és valahogy eszkábáljam rá egy rendes huzatra???
A következő akadály: szarvas szeretnék hímezni, de nem találok mintát :(