Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Krampampuli recept

Krampampuli recept

A Krampampuli hozzávalói:
Ez nem más, mint egy hatalmas tűzálló tálba rakott gyümölcsegyveleg - füge, déli gyümölcs, cukrozott narancshéj, mazsola, datolya, aszalt szilva, dió, alma
mindenből egy kicsit !!!
2doboz kocka cukor!!!
2 l fehérbort(édes)
2 l forró teát
és 2l narancs levet
fél liter rummal /VIGYÁZZAT NE HOGY TŰZ LEGYEN!!!!!!/


A Krampampuli elkészítési módja:
amelyet megraknak cukorral (legjobb kockacukorral 2 dobozka), leöntenek fél liter rummal, meggyújtják. Amíg az alkohol elég, az olvadt cukor a gyümölcsökre csepeg, majd hozzáöntenek két liter fehérbort, egy liter forró teát és két narancs levét. Ez után pár percig állni hagyják - ügyelve, hogy ne hűljön ki -, s puncsostálba szedik, egyenlő arányban osztozva a gyümölcsön.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A krampampuli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook