Közvélemény: Melyik a legszebb nő? (beszélgetés)
Shakira
Természetes, intelligens, sokoldalú és nagyon tehetséges!
Szerintem a világ leggyönyörűbb nője Jennifer Lopez. Gyönyörűek és különlegesek a vonásai, illetve az a különleges arc és szájforma.És a szó szoros értelmében vett igazi NŐ.
Továbbiak:Angelina Jolie, Eva Longoria, Salma Hayek, Monica Belucci, Charlize Theron és Scarlett Johansson.
A magyarok közül 2001-ben vagy '02-ben volt szépségkirálynő Stedra Szabina(keressetek rá a neten), ő csadaszép szerintem. Illetve 2007-ben nyerte meg a Pda Futár arca 2008 címet Béres Noémi, ő rá is érdemes rákeresni egy igazi egzotikus gyönyörűség.Én személyesen ismerem, de nem vagyok elfogult:)Ő tényleg nagyon szép!
Nos,ha a 7 hetes kislányom nőnek számít,akkor ő.De amúgy Angelina Jolie nálam a befutó,meg az anyósom is szép a korához képet,simán letagadhatna vagy 10 évet :)
/És nem,nincs itt a Hoxán,ő nem regisztrált fel!/
Igen!
Egy kacsaszájú, egy lófejű, és egy tyúkagyú nő.. :-P
Bár Bea tényleg szép!
Én:)))
Zséda "natúr nő" szerintem,és jól néz ki.
Beyonce Knowles,Alicia Keys,Eva Longoria,
Balogh Edina
Wiki a fresh-ből
Angelina Jolie, Penelope Cruise, Salma Hayek
Szerintem mi normál nők. Mert smink nélkül olyan rondák az álltalatok említett hölgyek, hogy magasan túlszárnyaljuk.
ne sminket értékeljétek. Egy rétag vakolattal mi is tökéletesek lennénk. Egy különbség van csak. Én bátran vállalom az arcom smink nélkül, mert tudom , hogy nem egy zombi feje. :D
Ennyit erről! Legyen egy kis egotok!!!!!!!
Szerintem Péter Szabó Szilvia /NOX énekesnője/ .
Külföldi pedig a Basshunterből a lány.
Bocsi csak most olvastam el a lent emlitett neveket .
A plasztikai sebész jó pár szépséget helyre tett a lentiek közül :P
Bár lehet ,hogy itt nem a natúr szépségekről beszélünk és akkor elnézést kérek.
A külsőséghez egy nagy adag kisugárzás is kell szerintem.A "legszebb" is lehet nagyon csúnya ha a stilusával nincs harmóniában .
Szerintem mindenkinek mást jelent a szép.
Szerencsére:))))))))
Ha nem így lenne bajban lennénk :P