Vettem patikàban baratcseje kapszulat. Agnus castus al 4mg ez a neve. Azt irja rajra hogy naponta 1 db otkell bevenni. Szerintetek ez nem nagyon kevès? Ti hogy szoktàtok szedni?
Èn 25 èves vagyok, gondoltam a baratcserjet megprobalni,ha jol tudom az helyre àllìtja a progeszteron ösztrogen szintet. Amugy nem mùlt el,mèg mindig èlènk piros vèr folyik. Elèggè meg vagyok ijedve. Remèlem reggère elmulik.
Esetleg nem tudjatok hol lehet nèmetorszàgban baràtcserje kapszulàt venni ahol nem kell beszèlni . Nèztem a rossmanban illettve a dm ben de ott nem voltak. Rendelni sem tudunk mert nem tudjuk a nyelvet
En mar mindennek utana olvastam , de nem tudom hogy ez meg ovulacios verzesnek szamit vagy valami komolyabb betegseg miatt van. Neked is tobb napig tart?
Sziasztok. Lègyszives akinek van tapasztalata segitsen nekem mert nagyon meg vagyok ijedve. Tegnap es ma ,a ciklus 12. 13. napja van es elkezdrem verezni eloszor barnas pecseteles volt, tegnap estetol viszont enyhe verzes van. Folyamatos de gyenge, nem olyan mint a menstruacio. Godolom ez mar bem az ovulacios verzeshez tartozik vagy igen ,? Kulfoldon vagyok es nemtudok orvoshoz menni mèg egy hònapig. Ìrnàtok valamit ,nagyon fèlek ès tehetetlen vagyok