Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Közti vérzés mitől lehet? fórum

Közti vérzés mitől lehet? (tudásbázis)

2021. márc. 10. 22:26
Vettem patikàban baratcseje kapszulat. Agnus castus al 4mg ez a neve. Azt irja rajra hogy naponta 1 db otkell bevenni. Szerintetek ez nem nagyon kevès? Ti hogy szoktàtok szedni?
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Ikres_anyu)
2021. márc. 9. 23:29
Èn 25 èves vagyok, gondoltam a baratcserjet megprobalni,ha jol tudom az helyre àllìtja a progeszteron ösztrogen szintet. Amugy nem mùlt el,mèg mindig èlènk piros vèr folyik. Elèggè meg vagyok ijedve. Remèlem reggère elmulik.
10. ikres_anyu (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 9. 22:02

Nekem már több hónapja tart, arra is gondoltam, hogy sok olyan dolgot eszek, ami ösztrogént tartalmazhat.

Egy időben szójatejet ittam plusz még szójafehérjét, na az rengeteg fitoösztrogén volt a szervezetemnek, akkor kezdődhetett kb, azóta is tart.

Igazából természetes és korral jár (37 vagyok) de szerintem próbálj elmenni dokihoz.

Amit még javasolnak az a women's cream, nézz utánam hátha azt tudtok ott kint venni.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Cc7a88f96d)
2021. márc. 9. 16:35
Nem szedek fogamzasgàtlòt. Inkàbb gondolok a progeszteron hiànyra ahogy ikres anyuka ìrta, remèlem ettől nem bagyobb a baj.
8. cc7a88f96d (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 9. 15:45
Nekem annó a fogamzásgátló zavart be annyira,hogy össze vissza vérezgettem napokig,mármint mensin kívül is.Azóta nem is szedem.Legjobb döntés volt.
2021. márc. 9. 15:28
Esetleg nem tudjatok hol lehet nèmetorszàgban baràtcserje kapszulàt venni ahol nem kell beszèlni . Nèztem a rossmanban illettve a dm ben de ott nem voltak. Rendelni sem tudunk mert nem tudjuk a nyelvet
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 9. 15:02

Azt gondolom hogy kevés nő van akivel ez ne fordult volna elő.

Ha egyébként más bajod nincs nem vagy rosszul stb. akkor ne ijedzz:)))Okozhatja stressz is :)

Ha meg nem múlik akkor orvos,de ott még nem tartassz !

Szóval ne félj és ne diagnosztizáld magad ,mert attól jön csak igazán a para!

Aztán itthon meg egy ellenőrzés és kész:)) Nyugi:)))

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 94a06e9696)
2021. márc. 9. 15:02
Nem,nem kaptam.
4. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 9. 14:43
Nem kaptál covid oltást, nekem 15 év utáni menstruációmentesség után úgy elöntött, az oltás után pár órával, hogy csak pillagotam...
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Ikres_anyu)
2021. márc. 9. 14:18
En mar mindennek utana olvastam , de nem tudom hogy ez meg ovulacios verzesnek szamit vagy valami komolyabb betegseg miatt van. Neked is tobb napig tart?
2021. márc. 9. 14:14

Szia, nekem is voltak/vannak hasonló tünetek, ahogyan utánaolvastam ez utalhat progeszteron hiányra.

Esetleg még a középidős fájdalom/vérzés aminek utána nézhetsz.

2021. márc. 9. 14:01
Sziasztok. Lègyszives akinek van tapasztalata segitsen nekem mert nagyon meg vagyok ijedve. Tegnap es ma ,a ciklus 12. 13. napja van es elkezdrem verezni eloszor barnas pecseteles volt, tegnap estetol viszont enyhe verzes van. Folyamatos de gyenge, nem olyan mint a menstruacio. Godolom ez mar bem az ovulacios verzeshez tartozik vagy igen ,? Kulfoldon vagyok es nemtudok orvoshoz menni mèg egy hònapig. Ìrnàtok valamit ,nagyon fèlek ès tehetetlen vagyok

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook