Közterületen termő gyümölcs kié? (tudásbázis)
Ááá, akikre gondolunk, tényleg szerencsétlenek, de tény, hogy legalább a saját kertjüket művelhetnék.
Más dolog, ha van mit aprítani a tejbe, és más, ha nincs ennivaló, utóbbi esetben ne válogasson a munkában.
Nem vetnemmossze Mexikot Angliával.
Ott azért lopnak fel csirkét, mert nincs mit enni szó szerint, en meg valamikor ker zsáknyi kaját hordok ki a kukába, mert a hajlektalanoknak derogal időre megjelenni.
Mexicoban, a fiatalkoru auto tolvajokat elfogjak, es a rendorseg ott azonnal a megengedett buntetesben reszesiti!
A rendor hatra csavarja a kezeit, es azoknal fogva felfele huzza, hogy a laba eppen hogy erinti a foldet, a bunozo meg elore hajolva van. A masik rendor kihoz egy meteres lecet a kocsibol, a harmadik rendor lehuzza rola a nadragot, also nadragot, ott gornyedve all pucer hatsoval, es a rendor a leccel, egy nagyot vag a fenekere, az a bunozo meg ugy ficankol kinjaban, hogy rossz latni! Ezt a muveletet meg mesismetlik haromszor! Errol lattam a youtubon egy kis filmet.
A birosagok nem torlodnak ossze, elvesztett idejuk miatt, az ugygvedek, meg nem kerhetnek felmentest, es penzt.
Ilyet nem érdemes gondozni. Aztán ott leszünk ahol...
Mi a férjemmel lelegeltunk egy benőtt kertet régen.
Aztán valaki elkezdte gondozni. Többé nem mentünk oda.
Nálunk baromi magas a lopási ráta, de nem annyira, hogy legyen egy biztonsági őr.
Ha meg is csipunk valakit, végül kimegy az ajtón, mert nincs jogunk fenntartani, vagy kinyittatni a táskáját.
Én szívem szerint lassan és módszeresen vernem őket agyon.
A cég minden nap a selejtezett árut a hajléktalanoknak adja. Tehát eszik minden nap a mi kajankat, barmikor ihatnak, feltölthetnek vizzel a csapunknal, bejárnak a büdös; DE miért kell kuplerajt hagyni? Koszonetkent? Most épp nincs bónusz, de az ilyen faszkalaok miatt simán elntudjuk veszíteni. Meg amúgy is ... A budibol kell feltakaritani a lopott kaja maradékát, és naponta létezik az ülőkét.
Nem, erre nincs mentség. Falhoz, és ennyi. Ez a sopredek soha nem fog megváltozni.
Sajnos ☹ Sógornőm kertjét minden évben kifosztják, betakarítás előtt. Éjjel, hétvégén, amikor nincs ott senki.
Régen a tolvajok kezét levágták. Ma az a szemlélet, hogy "pár szemet levehetek", csak az a baj, hogy mindenki így gondolja.
Mint amikor nekem volt fél hold szőlőm. Egyedül gondoztam, egyedül dolgoztam benne egész évben, senki nem jött segíteni.
Mikorra beérett, mentünk szüretelni minden sor!! mindkét vége!! kb. 30 méter hosszan, módszeresen leszüretelve!!! És ez minden évben így ment!
Vannak emberek, akik mindent 2x vesznek: először észre, másodszor el. Vastag bőrük van.
Magról kelt a hátsó udvaron,engem nem zavar hogy átlóg,finom barack van rajta.
A másik kerítésnél az orgonám kúszott át a szomszédba, kérdeztem hogy mi legyen, őt nem zavarja, akkor el van ott, ha megunja majd kivágja.
Bárhol laktam, mindig evidencia volt, hogy ami át/kilóg a kerítésen, az a másiké.
Itt ugye a kérdés, hogy alapból kint növő fát ki legelhet... Ahol most lakunk, nem téma, az utcabéli kis gazdaság kecskéi boldogan megoldják, hogy ne legyen ilyen vitás helyzet. :)
További ajánlott fórumok:
- Falun élünk, az egyik utcabeli nem akarja engedni, hogy előtte menjen el a tehén.Tehet ilyet? Az utca nem közterület?
- Aszfalt krétával ha rajzol a gyerek közterületen az rongálás?
- Kutyasétáltatás közterületen
- Létezhet, hogy ugyanazért a szabálysértésért (tilosban parkolás) két társaság is megbüntessen? Közterület felügyelet és Rendőrség.
- 3. kerületi kutyások!! Van köztetek olyan akit közterületesek megbüntettek, mert szabadon szaladgált a kutyátok!?
- Mit csinál egy közterület-felügyelő? Mennyi a keresete? Hogy van a munkaideje?