Közösségi oldalon meddig egészséges a posztolás? (beszélgetés)
Állítsd le a követésüket és annyi.
Ezt követően nem kell fb-ni. Majd ha valami van, akkor jelez.
29 ismerősöm van a Facebookon, így nem meglepő számomra, hogy gyakran reklamálnak, miért nem posztolok, mert érdekli őket, hogy mi van velem, hogy vagyok, merre járok, mit csinálok. Természetesen engem is érdekelnek ők.
Én ezt tartom egészségesnek.
Majd mit szólnak ezek a gyerekek mikor tinédzserek lesznek.
Nem szólva arról, hogy a pedofiloknak ez maga a paradicsom...
Én privátban szoktam küldeni képet családnak, barátoknak. Szerintem a mai világban nagyon kell vigyázni, hogy mit hova töltünk fel. Ami egyszer az internetre felkerül, az ott is marad.
Több ezer képet feltöltőkről nincs tudomásom, általában több tíz után kiérdemlik a Követés leállítása gombot. Ha később kíváncsi lennék rá, megnézhetem, de ne akarjanak belefojtani.
Kis figyelem kivívásáról szól az egész. Betegségnek nem mondanám, inkább egy szoc.problémát jelző jelenségnek.
További ajánlott fórumok:
- Közösségi oldalon hirdettem egy csizmát. Ma jöttek érte, kifizette a vevő. Erre most ír, hogy nem lett jó a méret, ti visszavennétek?
- Milyen okból / miért takarják ki egy smile-val minden egyes fényképen egy 2 hete született baba arcát a közösségi oldalon?
- Te melyik közösségi oldalon változtatnál, mit és miért?
- A pasival egyszer beszélgettem közösségi oldalon, felhozta, hogy majd találkozhatnánk, de azóta semmi. Érdemes keresnem szerintetek?
- Ti szoktatok közösségi oldalon olyan személynek írni, akivel már régen nem beszéltetek?
- Hoxa egy ismert közösségi oldalon. Lennétek tagok?