Közösségi közlekedés és a vágyálom... (beszélgetés)
Kínaiaknak ajándék az! :( Nekünk adósság...
Fizetünk mint a pinty!
Egészségügy, oktatás, stb.
Sokba fog ez még nekünk kerülni...(vasút ajándékba)
+ a sok dugó :(
ahelyett hogy a sok ferdeszeműt ,csendben vitték volna helikopterrel,nagy csinadrattával lezárták a fél várost,amennyi eszük van
a fészkesfene se foglalkozott volna vele ,ki van a helikopteren
Ilyennel szeretnék közlekedni! :)
Lilium Jet, a helyből felszálló és elektromos hajtású on-demand légitaxi
:)
Na de hát röpködtek a helikopterek!
Nézték fentről a terepet!
Józan ész meg a szomszédba ment!
Vissza kell vonnom. :( Tegnap reggel sokaknak kilométereket kellett gyalogolniuk, s jól elkéstek a munkahelyükről.
Csak azt tudnám, mitől félnek? Ülnek a páncélozott autóikban, a TEK meg az összes illetékes nyilvánvaló készenlétben van.
Ja! És a helikoptert régen feltalálták.
Igen. A buszok zsúfoltak, hiába van több belőlük, és az autóforgalom is észrevehetően megnőtt.
A városban az egyetlen megbízható közlekedési eszköz a kisföldalatti, ami tényleg 2 percenként jár. De hiába, ha a csatlakozások tönkrevágják az utazás minőségét.
ott még nincs unokám,csak a lánykám miatt megyek
tudod 4.fiú után az egyetlen ,,királylány,,
anya van kedved feljönni?
naná hogy van.
mivel ingyen utazom ,úgy meg pláne.
Nálunk már a vasútállomás is olyan fertő, hogy csak kocsival megyek be a városba, mert haza csak onnan indul buszom.:((
Elismerésem, hogy vállalod a vonatozást....tudom, az unokákért mindent.
Azért ez nem semmi egy cél nélküli lógalába nyugdíjastól. DDD(bocsi az offért)
na a vonaton való viselkedésről is beszélhetnénk,mert az sem leányálom
általában 2-3 hetente megyek Pestre a lányomhoz,120.km,1-óra 25-perc
hát ne tudjátok meg milyen népek utaznak
volt már hogy átcuccoltam máshová, mikor megláttam hogy valaki elővesz egy zacskó szotyit,az kitart a nyugatiig,
volt mikor a vénc,g,ny elkezdte nyekergetni a hegedűjét, mondtam neki sürgősen hagyja abba,ez egy vonat,senkit nem érdekel a nyekergése,persze nemtetszett neki de abbahagyta
a tegnapi napom volt az eddigi csúcs,mert jövet-menet volt annyi gyagya,mint máskor három út alatt
egyébként a 4-6-os villamos tényleg óborzalom,de tegnap a metrópótló,még azon is túltett,pedig csak 3-megállót utaztam vele,de mivel gyalog messze lett volna a nyugati muszáj volt feltülekedni,szó szerint
En utazom reggel fel 8, 8, 9 korul. Es delutan 2-tol fel 5ig.
Eddig semmi fennakadast nem tapasztaltam, csak egyszer, mikor a megallobol nem tudott menni egy busz. Akkor kicsit feltornyosult a tomeg, de 5 percet se kellett varni.
Reggeli csucsfirgalomba en nem szalltam fel még ugy a Lehel teren, hogy ne allt volna 3 busz bent.
Szerintem teljesen jol mukodik, arrol nem a bkv tehet, hogy itt is mindig az ajtoba nyomorognak az emberek, igy a negyed busz meg ures.
Akiket érint; tényleg fennakadások vannak a 3-as metró felújítása miatt?
Már nem tudom, melyik híradó hiteles ebben a témában?
Na és mikor valaki a fornettit közben széthinti? Majd söpör is egyet a mellkasán, pattognak a morzsák.
Tényleg nem kellemes a tömegközlekedés.
Aki telefon(álás)ba menekül, azok legtöbben otthon is így teszik, ha van pár szabad percük. Nehogy magányosak legyenek, nehogy el kelljen merülni a gondolataikban. Ilyen a jelenlegi társadalom.
Engem főképp csak a bűz zavar, a többin röhögök és örülök a jelenemnek, és várom, mikor szállok ki vagy le, friss levegőt szívni, fák lombjait nézni a napsütésben - elmerülve a gondolataimban.
Időzavarban vagy, a 70-es években már nem lógtak így.
Már a ruházatból is látszik, hogy ez a kép régebbi. nem találtam meg a pontos dátumát, de az 50-es, 60-as évekből való.
Jah! A másik, hogy elsőként akar leszállni, de aztán feltartja a mögötte haladókat.
(olvas, facebookozik, ráérősen andalog)
További ajánlott fórumok:
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Facebook, közösségi portál. Ti csatlakoztatok?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Tudnál élni a Facebook és más közösségi oldalak nélkül?
- Mi a véleményed a gyalogosok és a biciklisek közlekedéséről?