Középiskola előtt álló lány, tanácsokat kérnék. (beszélgetés)
Nekünk fikaavató volt. Ez egy délután zajlott le, előre meghatározott szerelésben kellett lennünk (nem volt vészes:cumi, kockás ing, harisnya, lábujjas strandpapucs, napszemcsi, akik büntit kapott annak pelenka:); fiúknak még plusz szoknya volt). Voltak programok, inkább ügyességi versenynek mondanám, mint szivatásnak, az egyetlen kellemetlen dolog az a fika-ital volt. Amit úgy kell elképzelni, hogy amit a konyhán találtak nagyjából mindent beleöntöttek: tej, uborkalé, fűszerek, beledaraboltak paradicsomot és uborkát... Pfúújjj. De végül is "csak" egy felest kellett inni, és ha ha csak kiborítottad suttyomban a bokor tövébe nem nagyon vették észre... De az egész egy hatalmas buli volt. Jha és a legjobb az volt, hogy valami irtó megerőltető pozícióban esküt kellett mondani, amiben minden hülyeség benne volt, és természetesen senki nem tartotta be:). Jhaj de rég is volt már...
Élvezd ki a középsulis éveid, mert soha többet nem lesz olyan jó dolgod, és igaz, hogy tanulni kell, de ne mindenáron, szórakozni is tudni kell!
Szerintem nem kellene félned...ez ezzel együtt jár, fogd fel egy jó viccnek és röhögj rajta.
Nálunk is volt beavatás, sőt mivel nekem bátyám is abba a suliba járt, rám kifejezetten odafigyeltek, nehogy kimaradjak már a jóból :-))
A fősulin a gólyatábor is nagyon jó volt. Ott már a szervezők jöttek zavarba, mint utólag elárulták nekünk, ők sem gondolták hogy ilyen bevállalós az évfolyam.
Én mindkettőt nagyon élveztem, jó móka volt...
Jé, én is épp ezt nézegetem a neten a lányomnak, de mondjuk én nem a szecskázatás.
Mintha pont tegnap tett volna fel valaki kérdést a szecskáztatással kapcsolatban. Írd be itt a keresőbe.
igen, a tanulásba belehajtok:)
így mondjuk a szecskáztatástól félek...
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Gyermekmolesztálás lehet a háttérben? Szerintetek? Segítséget, tanácsokat kérnék!
- 40 évesen szívinfarktus, tanácsokat kérnék
- Mosógép vásárláshoz kérnék tanácsokat - milyet vegyek?
- Tapasztaltabb hölgy barátaimtól kérnék ötleteket és tanácsokat! S.O.S