Közalkalmazottként végtörlesztéshez milyen munkáltatói nyilatkozatot kell leadni? (tudásbázis kérdés)
Én is tegnap kaptam észbe. A férjem közalkalmazott, de házastársa is él a lehetőség. Viszont én eddig nem foglalkoztam a dologgal és totál nem vagyok képben, milyen lehetőség is ez? Mitől kedvezményes a kamat? Tuti megéri vagy megint egy marhaság ez is? Van ennek a hitelkiváltásnak egyéb díja? Újra készítenek ért.becsélést? Megint kell fizetni hitelbírálati díjat, közjegyzőt, mindent? Vagy ez nem számít új hitelnek, így ezek nincsenek? Van-e ennek valami feltétele, pl. hogy meddig köteles közalk. maradni az ember? Mi van, ha időközben mégis kilép valaki, mi lesz a hitellel?
Áááá... Alig van kérdésem. :D A bankot is fel kéne hívnom, mert szorít az idő. Addig is köszi, ha valaki tud válaszokat.
Amit a banktól kapsz igazolást azt kell leadni a munkáltatónál dec.30-ig
Én így tudom
szia,
ha jól értettem amiket olvastam, akkor a közalkalmazottak a munkáltatójuktól kapnak kedvezményes kamattal a végtörlesztéshez kölcsönt. tehát gondolom emiatt kell nyilatkozat a munkáltatótól
További ajánlott fórumok:
- A Mokkában nyilatkozott ma reggel a Liptai Claudia?
- Szerintetek a munkáltatók kerülik a 30-33 éves nőket?
- Akinek nem sikerült végtörlesztenie :(
- Mi a véleményetek arról, hogy a házassági eskü szövegében már nem fog szerepelni a hűségről szóló nyilatkozat?
- 321/2008. (XII. 29.) Korm. rendelet, közalkalmazott vagyok D1 kategória, köteles megadni a munkáltatóm a 87.000Ft-ot?
- Csak a közalkalmazottakra érvényes a munkáltatói kölcsön, amit végtörlesztésre adnak?