Közalkalmazotti bér kiszámítása, segítenél? (tudásbázis)
Ha valós adatokat akarsz, akkor inkább fordulj a munkáltatódhoz. A közalkalmazotti bértábla több elemből áll össze és a szorzó is annak alapján változik.
- a 9 éves munkaviszony, már valóban ledolgozott... (az nem számít, hogy közalk. vagy sem)
- a második diplomád egyetemi, és szükséges-e a munkádhoz, vagy elég a főiskolai (jóindulatú főnöknél akár figyelembe is vehetik)
- nyelvvizsgád van-e, kell-e
Nekünk anno beszámították a szám.tech. ECDL vizsgát is, ami pótlékként még hozzáadódik a fizetéshez. (munkáltatót az Önkorm.)
A hsz.-em vége akkor áll, ha a második diplomád egyetemi.:)
Remélem tudtam segíteni!
A közalkalmazotti bértáblában az F4-es kategória vonatkozik Rád, ha már betöltött 9 éve dolgozol. Ha még nem éri el a 9 évet, akkor F3-as kategóriába tartozol és akkor ugrasz kategóriát, ha meglesz a 9 éved.
Amennyiben az egyetemi diplomád szakirányú és a munkahelyen figyelembe veszik, akkor H-s kategóriába tartozol, ugyanazokkal a szorzókkal.
Én H4-es vagyok és ha visszamegyek GYED-ről, akkor elvileg nettó 110 körül fogok kapni asszem.
Azt intézménye válogatja hogy beszámítják-e a másik diplomádat... csak akkor szokták, ha a munkakörhöz szükséges az a szakirányú képzettség is, és használni is fogod!
Netto 120-130 körül jönne ki ez a bér...
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell a Jónás-módszert kiszámítani?
- Axa biztosító reál hozam kiszámítása
- Segítsetek a Jónás nap kiszámításában!
- Kapnak valamennyi pénzt mostanában a közalkalmazottak?! + ban
- Gyed alatt összgyűlt szabadság kiszámításához keresem a jogszabályt. Hol nézzem meg?
- Ki lehet-e nevezni valakit közalkalmazottnak a diplomás bérrel és munkakörbe úgy, hogy nincs nyelvvizsgája a diplomához?