Közalkalmazottak! Szerintetek elszámolták a fizetésemet? (tudásbázis)
De akkor most az októberi meg kellett volna kapnom.
De nem is így fizetnek itt. Az októberi fizetést kaptam meg most, a novemberit kapom januárban. Mert 1-től 1-ig számolják, és az november 30-ai utaláskor nem kaphatom meg még a novemberi fizut. Ez kavart be engem. Mivel én úgy gondoltam, hogy a novemberit kapom most, de nem. Az októberit kaptam. Ez nekem fura. Na mindegy!
Közben bementem megkérdezni, és megvan miért lett most kevesebb.
Az előző táppénzemet nem vonták le a múlt hónapban, így most került rá sor.
A túlórát azt kéthavonta fizetik. De pont most karácsony előtt??? Könyörgöm! Ez nevetséges!
Lehet, hogy a túlórát csak a következő hónapban fizetik ki! Ezt mindenképp erre kérdezz rá!
Kérlek ird meg, hogy mi történt, mit mondtak!
Igen, lehetséges, hogy talán a túlóra nincs elszámolva......
Legjobb, ha megkérdezed, addig pedig ne idegeskedj szerintem. :-)
De én úgy gondolom, lehet rosszul, hogy akkoris többnek kellene lennie. Vagy akkor a túlórapénzt sem fizetik ki? És még az adókedvezmény sem jár?
Mert adójóváírás nélkül kellene ennyit kapnom, mint most, nem pedig túlórával együtt.
Na mindegy. Azért köszönöm a segítséget mindenkinek.
Majd nemsokára megyek és megkérdezem.
be vagyok jelentve, pedagógus vagyok. Így aszerint kapom a bérezést.
Ma bemegyek és megkérdezem mi van, mert nagyon ideges vagyok. Így karácsony előtt meg főleg. Most ha lenne gyerekem, saját háztartásom, akkor épphogy a számlákat ki tudnánk fizetni és kaja. Gyereknek semmi. Nagyon idegel.
Nem tudom miért nem kapok papírt. az előző helyemen is ritkán kaptam, aztán később még most küldözgették postán, mikor már nem dolgozok ott 3 hónapja.
Annyit tudtam, hogy a nettóhoz mérten megnéztem a bruttódat, ami így elég kevés 111 936. Mindenképpen kérj magyarázatot, akár ma. A bérszámfejtőnek csak meg kell néznie a programban. Lehet, hogy elszámolták, ki tudja. Telefonálj, érdeklődj, abból bajod nem lehet.
A bérpapírral kapcsolatban meg osztom az előttem szólók véleményét. Kapnod kell!
Nem kapok bérpapírt. Előzők sincsenek.
De! Az adójóváírás nélkül lenne ugyanennyi a fizum a túlórák nélkül, mint most túlórákkal. akkor ez hogy van?
hali!
sztem elérted azt az összeghatárt, amikor már nem jár az adójóváírás.
én is így jártam, az októberi fizetésem tizenezerrel kevesebb.
Na ezaz, hogy én még nem is kaptam szeptember őta papírt a fizumról. Sőt! Most ebben a hónapban még kajajegyet sem kaptam. Elég fura.
De ez nem igazság, hogy többet dolgozok és kevesebbet kapok, mintha nem dogoztam volna ennyit.
További ajánlott fórumok:
- Nem jövök ki a fizetésemből. Havi 50 ezer hiányzik hozzá...
- Természetes dolog, ha egy férfi miután leadja a fizetését a közösbe, elszámoltatja a nőt?
- Hogyan deríthetném ki, hogy reális-e a fizetésem?
- Banki elszámoltatás
- 240.000 Ft a fizetésem. Ez olyan gáz, főleg vezetőként...
- TB ügyintézőktől kérdeznék! Miért van az, hogy akárhogy számolom, soha nem annyi a havi fizetésem, ha összeadom az elszámolt táppénznapokat?