Kövezzetek meg! Nyafogás az őszi szünet végén (beszélgetős fórum)
Szinte egèsz szünet alatt dolgoztam. Egyik helyről rohantam a másikra. Csak aludni jártam haza.
Ez sem kellemes...
Unokáim, 14 és 17 évesek eddig minden őszi, téli és tavaszi szünetet nálunk töltötték és a nyári egy észét is. Most az első szünet, hogy nem. Nagyon szeretnek itt lenni, minket is boldoggá tesznek. Most nagyon hiányoznak, de hát "felnőttek". A lányom hozta-vitte őket, így Ő is itt volt néhány napot.
Nem szabad kihagyni ezt a boldogságot. A gyerekeknek örök emlék, sok sok tanulás, amit a nagyszülőktől kaphatnak. Mi meg újra élhetjük a fiatalságot.
Ne furkáljon a lelkiismeret. Sokat adtál ezzel a gyerekeidnek és a nagyszülőknek is. Az év többi napja és a hétvégék a tiéd marad.
Törekedj inkább ara, hogy te is legyél ott a szüleiddel, gyerekeiddel néhány napot és legyen közös programotok, élményetek.
Na és pihend ki magad !
Dehogynem jelzik, ha nem érzik jól magukat.
Te meg lazíts tényleg, örülj a gyerekek is nagyszülők is élvezhetik egymás szeretetét.
Kedves Mindenki, aki olvassa!
Fogok kapni mindenféle kioktatást, sejtem már.
Lényeg a lényegben, a gyerekeim már vasárnap óta a nagymamáéknál vanbak, jó messze tőlünk. Eleinte ennek nagyon örültem, több okból. Ahhoz képest, hogy 3 éves a kicsi és a nagy 6, simán kibírnak ennyi időt. Ez jó. Hallok olyat, hogy valakiről le sem lehet szakítani a hasonló korú gyerekeit. Csak közben rájöttem, hogy nekem nem jutott velük így lazulás, csak az ovis mindennapokra kapom őket vissza. Hiányoznak. Szerintem, mi is bekik, csak ezt a nagyiéknak nem jelzik. ( Vagy, ki tdja?!)
Tudom, tudom, ne picsogjak, használham ki magamra ezt az időt. Ki is használtm, de legközelebb nem biztos, hogy az egész szünetre adom őket.