Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kövezzetek meg! Nyafogás az őszi szünet végén fórum

Kövezzetek meg! Nyafogás az őszi szünet végén (beszélgetős fórum)

9. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Katuska1982)
ma 07:09

Szinte egèsz szünet alatt dolgoztam. Egyik helyről rohantam a másikra. Csak aludni jártam haza.

Ez sem kellemes...

8. papája (válaszként erre: 1. - Katuska1982)
tegnap 07:19

Unokáim, 14 és 17 évesek eddig minden őszi, téli és tavaszi szünetet nálunk töltötték és a nyári egy észét is. Most az első szünet, hogy nem. Nagyon szeretnek itt lenni, minket is boldoggá tesznek. Most nagyon hiányoznak, de hát "felnőttek". A lányom hozta-vitte őket, így Ő is itt volt néhány napot.

Nem szabad kihagyni ezt a boldogságot. A gyerekeknek örök emlék, sok sok tanulás, amit a nagyszülőktől kaphatnak. Mi meg újra élhetjük a fiatalságot.

Ne furkáljon a lelkiismeret. Sokat adtál ezzel a gyerekeidnek és a nagyszülőknek is. Az év többi napja és a hétvégék a tiéd marad.

Törekedj inkább ara, hogy te is legyél ott a szüleiddel, gyerekeiddel néhány napot és legyen közös programotok, élményetek.

Na és pihend ki magad !

7. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Katuska1982)
tegnapelőtt 21:29
Nincs ezzel gond. Majd legközelebb máshogy szervezed.
6. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Katuska1982)
tegnapelőtt 19:23
Nincs egy barátnőd, akinek ezt "elsírhattad" volna? Szerintem ez szomorúbb...
tegnapelőtt 18:45
Hát ne ad. Ki mondta, hogy add egész szünetre? Ha annyira hiányoztak miért nem mentél el értük?
tegnapelőtt 13:14
Biztosan jeleznék az ekkora gyerekek azt, ha nem éreznék ott jól magukat, vagy éppen hiányozna az anyu, apu. Anno az én fiaim mondták, hogy nem szívesen mennek a mamához, nem érzik jól magukat, így nem is vittük őket többet. Beszélj velük telefonon, és kiderül, hogy mit mondanak.
3. Ruslan (válaszként erre: 1. - Katuska1982)
tegnapelőtt 13:01
Miben segíthetünk? Nincs kérdés. Arra következtetek arra vagy kíváncsi, hogy mennyi időre lenne jobb a nagyszülőknél lenniük a gyerekeknek. Ez sok mindentől függ, például az ő egészségi állapotuktól, a kapcsolattól és attól is, hogy szeretnek náluk lenni vagy nem.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Katuska1982)
tegnapelőtt 12:34

Dehogynem jelzik, ha nem érzik jól magukat.

Te meg lazíts tényleg, örülj a gyerekek is nagyszülők is élvezhetik egymás szeretetét.

tegnapelőtt 12:31

Kedves Mindenki, aki olvassa!

Fogok kapni mindenféle kioktatást, sejtem már.

Lényeg a lényegben, a gyerekeim már vasárnap óta a nagymamáéknál vanbak, jó messze tőlünk. Eleinte ennek nagyon örültem, több okból. Ahhoz képest, hogy 3 éves a kicsi és a nagy 6, simán kibírnak ennyi időt. Ez jó. Hallok olyat, hogy valakiről le sem lehet szakítani a hasonló korú gyerekeit. Csak közben rájöttem, hogy nekem nem jutott velük így lazulás, csak az ovis mindennapokra kapom őket vissza. Hiányoznak. Szerintem, mi is bekik, csak ezt a nagyiéknak nem jelzik. ( Vagy, ki tdja?!)

Tudom, tudom, ne picsogjak, használham ki magamra ezt az időt. Ki is használtm, de legközelebb nem biztos, hogy az egész szünetre adom őket.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook