Kovászos uborka töltve recept
A Kovászos uborka töltve hozzávalói:- 2 nagyobb kemény kovászos uborka
- 10 dkg krémsajt
- 2 főtt tojás
- friss kapor
- 1 csomó újhagyma
A Kovászos uborka töltve elkészítési módja:
A krémsajtott a megtisztított, apró kockára vágott tojással és a felaprított kaporral összekverjük. A kovászos uborkát hosszába kettévágjuk, a belsejét kivájjuk. Az így keletkezett mélyedésbe halmozzuk a krémet, és a tetejét megszórjuk a vékony karikára szeletelt újhagymával.
90 napos diéta protein napjára kiváló!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Mocori, 2009. febr. 19. 21:25
A kovászos uborka töltve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.