Kötőhártya gyulladás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kötőhártya gyulladás
Az akut kötőhártyagyulladás mellett létezik még krónikus változata is, amit a szennyezett(szmogos) és száraz levegő és a pollenallergiát kezelő szteroidos szemcseppek okoznak.
A visszatérés elkerülésére érdekében, az orvos által felírt kúra után hasznos a műkönny használata. Nekem a legjobban az Optive szemcsepp vált be. Ezek drága dolgok, de ha meggondoljuk, egy kötőhártya gyulladás kezelése is ezrekbe kerül, ez a 3000 Ft-os szemcsepp pedig hónapokig elég.
Jobbulást minden betegeskedőnek!
Ez az! Én is néztem már így ki, semmi egyéb tünetem nem volt, észre sem vettem, egy kolléganőm kérdezte, hogy mi van a szememmel.
Elmentem a szemészetre, de ott sem kaptam meggyőző választ, hogy mi lehet, éppen ezért eléggé csodálkoztam a recepten: mire írta fel a cseppeket, ha nem is tudja, mitől vörös a szemem?
hát ettől a népi hagyományos kamillás borogatástól nekem a hajam áll égnek
Pontosan erre teremtetett a szemvidítófű-mindenféle szembetegség elsődleges házi szere, kisbabáknál még az elzáródott könnycsatornát is hatásosan gyógyítja
Hozzátenném még,kevesen tudják,hogy milyen sokat segít a napszemüveg használata! Ebből a szempontból mindegy,hogy bakteriális,vagy vírusos a gyulladás.
Akár télen is,vagy a szobában is! Tévét,monitort csak azon át nézzünk ilyenkor! Meglátjátok,sokkal könnyebb lesz,és gyorsabb a gyógyulás.
A kötőhártya a szemgolyót borító nyálkahártya, legfőbb szerepe, hogy megvédje szemünket a kiszáradástól, valamint a könnytermelésben is részt vesz. Gyulladása esetén a szem környéke megduzzad, váladék képződik, ami idegentestérzéssel, viszketéssel párosul.
Ugrás a teljes írásra: Kötőhártya gyulladás
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Kislányomnak kötőhártya gyulladása van, de nem engedi, hogy a szemébe cseppentsek! Mit tegyek?
- Mik a kötőhártyagyulladás tünetei? Feltétlen orvosi segítség kell?
- Macskának használhatom a Floxal-t kötőhártya gyulladásra?
- S.O.S Kötőhártyagyulladás múlt héten most meg a fülemm...