Köröm öröm vagy nem? (beszélgetés)
Kedves UnaPerla!
Az én körmöm örökre nyomorult marad?
heles, tessék eldugni, nekem, csak nekem!
:)
Szia!
Elnézést a késői válaszért.
Van megoldás, hosszú a folyamat, de hatásos. Fontos lenne tudnom, hogy helyileg hol vagy, hogy segíthessek.
Unaperla, te merre, olasz mester elrabolt Szicíliába, vagy merre jársz?
Készítsd kérlek a gyönyörű lila körömlakkodat ellopáshoz, a gyereknek is, nekem is első látásra szerelem!!!!
:)
a gyerekem körmével sokat küzdött a drága Perla, de elkezdett rendszeressé válni a kezelés - kéz/láb mindig szép volt - leányzónak tetszett a látvány, sajnálta rágdosni, és Gyöngyünk korholó tekintete sem esett jól:)
Lelki okok feltárásához, megszüntetéséhez kineziológus nagyon jó lehet, aztán meg hatni kell a szépérzékre, és egy nyiladozó gyerek alakítható....
Szia!
Ha már szinte minden módszert kipróbált, akkor lehet hogy el kellene gondolkodnia azon, hogy esetleg valamilyen pszichés dolog áll a háttérben. A körömrágás gyakran a szorongás egyik megjelenési formája. Ezt persze bármi okozhatja. Sokat segíthet a nyugodt vagy megváltozott környezet, illetve egy közelgő nagyobb esemény is, amely kitartást adhat. Nem vagyok orvos, így csak javasolni tudom egy szakember felkeresését. Talán az segíthetne rajta.
Kedves fiti48!
Előfordulhat, hogy azért nem történt teljes javulás, mert visszafertőződött a használt lábbelitől a lábad. Ha izzad, akkor többször kell naponta zoknit váltani és szárazon tartani. Illetve érdemes a cipőt kifertőtleníteni vagy leváltani.
Kedves UnaPerla (Gyöngy)!
Körömgomba (láb!) esetében tudnál valami hatásos módszert javasolni??
(terfin nevű gyógyszert szedtem fél évig, de az sem mulasztotta el!)
Kérlek, ha tudsz segíts, előre is nagyon szépen köszönöm :)
Manikűr-pedikűr, orvosi lábgyógyászat a szakterületem, az érdeklődésem, a szenvedélyem..tanulok mindig - most épp egy olasz mestertől - az országban újdonságként,egy speciális technika segítségével gyógyítom, szüntetem meg teljesen a fájdalmas körömbenövést. Örömmel adok tanácsot, segítek akinek erre szüksége van, akár egészséges, akár cukorbeteg lábáról van szó...Egy kedves Hoxás kliensem gyógyult lába és a beszélgetéseink nyomán fórumot indítok a témában, mint Nagual a fodrász...
UnaPerla / Gyöngy / vagyok maníkűr-pedikűr-körömbenövés gyógyász, segíthetek?
napközben dolgozom, este későn vagyok, türelmet kérve jövök és örömmel segítek!
További ajánlott fórumok:
- Zselés műköröm vagy Porcelán?
- A francia manikűr vagy a vörösre lakkozott köröm tetszik jobban?
- Melyik műköröm a tartósabb: porcelán vagy zselés?
- Műköröm vagy gél lakk, melyiket érdemes feltenni?
- Szerintetek a fehér vagy az átlátszó műköröm a jobb?Miért?
- Gél lakk, vagy saját köröm erősítése leoldható (easy off) zselével?