Kell időpontot foglalni, ha személyi igazolvánnyal kapcsolatos ügyet akarok intézni? (tudásbázis)
Sehol nem kell időpontot foglalni.
Telefonszám: 1818
Ma beszéltem velük, mert csak március közepétől vannak időpontok ott, ahová mennék, de előbb szükségem lenne a meghosszabbított személyimre.
Azt mondták, hogy bárhová mehetek, nem kell időpontot foglalni. Oda kell menni és sorszámot húzni.
Nálunk sem kell,de előtte meg kérdeztem ,hogy kell e?
Kérdezd meg telefonon először.
Mivel sorszámot kell váltani,ment szaporán az ügyintézés.
Több ablak is rendelkezésre állt.
En nyugodtabb vagyok, ha foglalok.
Ugyfelkapuval 2 perc lefoglalni barmelyik ugyre. Es jellemzoen 5-10 percnel nincs tobb varakozas a helyszinen.
Ha idopont nelkul mesz, akkor ki kell varnod, amikor lesz egy "lyuk" az idopontosok kozt.
Véleményem szerint érdeklődj a lakóhely szerinti illetékes hivatalnál, mert itt is láthatod, hogy van ahol kell időpont és van ahol nem.
Nálunk kellett időpont a személyihez is (2 hete) és az azt követő PIN-hez is.
Közművekhez én is kérek, de a személyire akkor értem rá.
És mivel kell más okmányhoz, így akkor odamentem kijelentettem hogy ezért jöttem.
Egy szót se szóltak.
Változó. Ügyfélforgalomtól is függ. Ha biztosra akarsz menni, érdemes foglalni.
Úgy tudom a kötelező időpontfoglalást már feloldották.
Az SZIG érvényessége hosszabbodik amúgy, de érdemes menni hamarabb, mert május után dömpingre lehet számítani.
Én 2 hónapja csináltattam.
Oda vágódtam és megcsináltattam.
Senki nem szólt, hogy kellene időpont.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Segítséget kérek egyéni vállalkozói igazolvánnyal kapcsolatban! Mennyibe kerül és mi kell a kiváltásához?
- Személyi igazolvány átvételéhez kell időpontot foglalni?
- Vagyonőri igazolvány kiváltásával kapcsolatban kellene segítség? Valaki érintett a témában?