Könnyű (és vicces) gyakorlatok az ünnepek idejére (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Könnyű (és vicces) gyakorlatok az ünnepek idejére
Ez jó! Délelőtt valami hasonlót csináltam, üzletről üzletre.
DE! Orrcsiptetőt vigyetek magatokkal, már mindenhol főzik a fincsi forralt borocskát! Száll az illata rendesen, ez lett a vesztem. Amit a rohanással elégettem, azt a borocskával pótoltam.
Javaslom, hogy a fekvőtámasznál hajlítsátok be a karotokat, mert különben csak csípőhimbájás lesz belőle:))
A maraton kiegészíteném azzal, hogy néhány családtagot vagy az áruházi személyzetet fel kell szerelni vizes szivaccsal, vizes palackokkal, meg banánnal, szétszórni őket az áruház területén (meg van a kép?:), így a nagy rohanásban megoldódik a folyadék, az ásványok visszapótlása, meg egy kis szénhidrát, hogy még legyen erőtök a kocsiba bepakolni a zsákmányt.
Nekem nagyon tetszett a cikk ,és igaz hogy nem csak edzőteremben lehet tornázni,én ha elmegyek egy ilyen bevásárlókörútra jobban elfáradok ,mintha két órát tornáztam volna .Ennek kiküszöbölésére holnap megejtem a nagyja vásárlást és decemberben megpróbálom elkerülni a bevásáró helyeket.A fáradságom leginkább abból adódik hogy egyfolytában kerülgetni az embereket, nehezen férsz hozzá a polcokhoz stb.
De azért a bejgli-súlyzózást nem fogom kihagyni.
Mindenkinek kellemes,bosszúságtól mentes bevásárlást kívánok.
A bevásárlókocsi ralli így is megvan karácsony előtt. Az utolsó akciós darabokért!! :))))
A cikk félig persze vicc, de ugyanakkor arra próbálom kinyitni a szemeteket, hogy mozogni nem csak az edzőteremben lehet. :)
Ugrás a teljes írásra: Könnyű (és vicces) gyakorlatok az ünnepek idejére
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Legjobb lábvékonyító/formázó gyakorlatok?
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?