Könnyen nemezelődő, göndör hajra keresek fésüléskönnyítő ötleteket:)! (tudásbázis)
Köszönjük a segítséget, azóta megvolt a műtét is:D.
Kombináltam az ötleteket, xti_ (köszönöm) ötlete után bevetettem a tejproteines balzsamot, de beszerzünk majd egy mélykondícionálót is. Az eredmény: ˝Anya, ilyen könnyen még soha nem lehetett kifésülni...˝. Szóval, köszönjük:)))
Szia!
Nekem is ilyen a hajam én mélykondícionáló hajpakolást használok minden mosás után,a Tescoban és az Auchanban is vettem már,olcsó,nagy dobozos és névtelen,de nekem segített.Fodrászkellékesnél is lehet hasonlót kapni,azok is beváltak.
Sok drága vacakot kipróbáltam már és egyik sem volt jó!
A GlissKur és a Schwarzkopf termékek kimondottan rossznak bizonyultak.Kivéve a GlissKur pumpás hajápoló olaja.
Mosás és balzsamozás után én bekenem Elséve balzsammal az újjal,na az drága 1500 Ft körül van de nagyon jó és egészen kis mennyiség is elég.Van belőle éjszakai és nappali ápoló is,én használom mindkettőt.Ezeket merem ajánlani!
sunsilk
mondjuk én nemigen költenék ilyesmire, de egyszer egy tesco parkolóban rámsózták. nagyon lággyá teszi a hajat és nagyon finom illata van. utóbbi miatt olykor nagyon keveset használok
Szió!
Hol lehet ez a tejproteines hajbalzsamot kapni?
Mi a pontos neve?
szia! a tejproteines hajbalzsam a lehető legjobb, szerintem beválna. . nem is drága, itt szegeden egy óriási doboz 800 ft. körül van, ami alaphangon félévig, de inkább tovább is elég. . .
továbbá az új babával váltogatva még jobb...
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Budapestről vonattal könnyen megközelíthető, gyógyfürdő/strand, 1 nagymama, két 7 éves unoka, augusztusban 1 hét. Helyszín-ötleteket várok..
- Könnyen készíthető mesetorta ötleteket szeretnék