Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik? (beszélgetős fórum)
mert egyszer az angyalocska súg a fülükbe...
... egyszer meg az ördögöcske.
viszontlátásra????? Ne ijesztgess!:)))
majd en eldontom h mikor hagyom abba. nem kellett valaszolj ha nem akarod folytatni.. mert reszemrol reg befejeztuk . nem vartam valaszt az elobb se, csak bolints ra. viszontlatasra :))
a mosatlan meg halomban áll?
Még mindig nem tudod abbahagyni?
Sajnálom, hogy nem tudod felfogni, hogy én azt írtam, amit te saját magad elmondtál, csak más szavakkal!
vedd ugy h nem neked irtam.. mert a TE velemenyed amugy sem erdekel.. az elso hsz-nal lejartal.. :)
mar pirultam amikor ramnezett
Nem tud érdekelni a továbbiakban... kértelek, hogy kerülj ki...
meg idezojelbe is irtam h kikezdtem, mert amit en csinaltam.. h megkerdeztem mikor latjuk egymast.. annyira artatlan h nem is lehet kikezdesnek nevezni.. s meg ennyit is nehez volt lepnem fele.. egy hetig gondolkodtam rajta mert nem szokasom kezdemenyezni. de annyira tetszett.. s amikor megirtam neki csak masnap mertem elolvasni a valaszt, annyira tartottam attol h hulyet csinalok magambol! mas nok a helyemben reg letepertek volna a munkahelyen.. bennem nincs annyi mereszseg.
...én is a "kedves" hozzászólásodat. Kérlek, kerülj ki... én garantáltan elkerüllek.
És egy jó tanács...nézd meg, mit írsz le...mielőtt elkezdesz rágalmazni bárkit is!
.... koszonom a "joindulatot" s a "segitseget"..
...és ezt ki is írta? Nem tudod? Véletlenül nem Te voltál? Gondolkozz egy picikét:))
"kikezdtem" chat-en a volt fonokommel......"
valahol el kell kezdeni. nem varunk a naszejszakaig. :D ha megkeri a kezem akkor meghivlak az eskuvore.
Ne is várj...kezdd el!:)))
"megis mit gondoltal mit akar? felesegul venni? te kezdtel ki vele.." ordit a GUNY belole!!!!
Ha egy mód van rá... ne sértegess se engem, sem a barátnőimet... , hanem gondolkozz, olvass és ÉRTELMEZZ...ha ugyan tudod mit jelent az "értelmezés" szó!
Pontosan azért írtam, hogy nem kell nászajándékra költenem, mert nem hiszem, hogy egy ilyenhez hozzámennél, hogy lenne esküvő.
Kérlek, ne forgasd ki a szavaimat!!!!
Vegyél vissza magadból...és olvasd el, először, hogy Te mit írtál le, .....én mire válaszoltam és mit...
Ne a rosszindolat kiabáljon ki ki belőled..., nem is értem mi a bajod!
Te ne kérj ki magadnak semmit...azt én tehetném meg a minősíthetetlen hangú hozzászólásod miatt!
azzal h megkerdeztem mikor latjuk meg egymast, nem hiszem h hibaztam. nem d*gni hivtam. legyen az o szegyene ha igy tekint ram. nem tartom magam olyan nonek aki csak erre valo s nem kinaltam fel magam neki.
megkerdezhetem h miert vagy ilyen lekezelo s ironikus? mibol gondolod h nem erdemlem meg h egy ferfi felesegul vegyen? azt hiszem osszetevesztesz valakivel.. nem t'om milyen nok kozott forgolodsz v esetleg te vagy olyan s az alapjan itelsz.. de en ugrom be egy pasinak se az agyaba rip-rup! tetszik/tetszett mostanaig ez a ferfi nekem nagyon. tevedtem vele kapcsolatban. nem ilyennek lattam ot. de arra vegkepp nem szolgalok ra h ilyen ajanlatot kapjak. nehogy mar az en hibam legyen h egy reszeg pasi meg akar huzni! nem ismersz engem uh legy szives ne sorolj be a hugyagyu konnyuveru baratnoid koze.. vagy az ordog tudja h miert hiszel engem ilyennek! kikerem magamnak.
Ez nekem akkor sem vicces, ha ő annak gondolta. Ezt így, ahogy ide leírtad, mondd el neki.
Miből gondolja, hogy félészegen meghúzhat, aztán majd főzheted neki a kávét reggel?
Köszönöm:)
De az az érzésem, hogy ebben az esetben nem kell nászajándékra költenem:)
valahol el kell kezdeni. nem varunk a naszejszakaig. :D ha megkeri a kezem akkor meghivlak az eskuvore.
Ez egy nagyon "kíméletes" módja egy nő lekoptatásának. Ha nem jön be képek vagy személyes találkozó alapján, akkor mondják pont az ellenkezőjét annak, amit a nő keres. Így biztosan kiábrándul belőle, és hagyja is annyiban az egészet. Ha meg nem, és belemegy egy kicsit lazább dolgokba, akkor meg legalább jól érezték magukat.
Tanultál belőle,... van ilyen IS ;) :S
Az biztos:(Mondjuk már akkor feltünt,hogy fura mikor pár perc után a sexre tért rá:(
Na, akkor megoldódott legalább a dilemmád, nem kell több időt rá pazarolnod ;)
Ragozhatod ezt először -hátulról, akkor is zorróval értek egyet.
Ezzel te is tisztában vagy.
Az más tészta, hogy nehéz elfogadnod.
o kezdett ki velem. :) nem en kezdtem a szemezest stb. s nem en nyultam hozza. :) ha ket ember tetszik egymasnak akkor mit szamit h ki szolal meg elobb?
eloben eljatszotta az uriembert. chat-en mintha masvalakivel beszelnek. csalodtam. tehat nem lehet viccnek venni amit irt?
szerintem pontosan tudod,mit akar.írtad is.
További ajánlott fórumok: