Kombinált teszt és genetikai UH a Bajcsyban (beszélgetés)
Na, megvolt a genetikai uh. Várnom kellett másfél órát, mindenkit behívtak előttem, pedig 9re volt időpontom, és 9-től van rendelés... Ráadásul kiderült, hogy egy másik kismamának is 9-et mondtak.
De béna is voltam, nem tudtam, hogy előtte be kell jelentkezni a földszinten. Sehol nem írták, én meg eddig csak látogatni voltam kórházban.
Az orvos aranyos volt, mindent jól lemért, mutogatta a bébim kezeit-lábait. Abszolút jó a tapasztalatom. Ha nem bénázom el, és időben bejelentkezek, akkor tuti nem kellett volna ennyit várnom. De megtanultam ezt is. :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szerdán megyek, meglátjuk, mit csinálnak. :)
Nekem cvs előtt volt.
Nagyon jó a véleményem az ottani teljes genetikai csapatról. Csak ajánlani tudom!
Kombinált tesztet nem csinaltattam, a korom miatt egyből cvs volt.
Ez nem babamozi,a cél az eltérések felfedezése. Ez olyan kb, hogy egy mérnök 1 mp alatt észreveszi, ha két vonal között 1 tized mm eltérés van, mert az a szakmája.
A csapat maximálisan profi és nagyon kedvesek, embersegesek, ami ritka szerintem.
Köszönöm!
És mennyibe kerül?
Mert az összeget nekem csak kb-ra mondták.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a Bajcsyban a 12. hét környéki genetikai uh tényleg futószáras rendszerű?
Ha már fizetnem kell a kombinált tesztért (16ezer Ft körüli az összeg, ha jól tudom), ami a genetikai uh után van, akkor lehet, hogy inkább máshova mennék, ahol szánnak időt a vizsgálatra is.
Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- AFP helyett Kombinált teszt
- Kombinált teszt - Mihez kezdesz az eredményével?
- Kombinált tesztem szerint 1:12 az esély genetikai rendellenességre, így megyek genetikai UH-ra és magzatvíz-vizsgálatra. Volt így más is?
- Magas kockázatú kombinált teszt eredmény
- Kombinált vagy integrált teszt, hol?