Köldöksérv műtét (beszélgetés)
Szia!
Most láttam meg, hogy írtál.
Sajnos nem tudom a telefon számát, a neve sem ugrik be most. 95 ben volt a műtét. Talán egy régi telefonomban benne van a neve...
Nekem a köldök lyukon keresztül műtötte meg lézerrel. A köldök alatt volt a szakadás. Vissza csinált mindent ugyan úgy. Egy picike vágás nyom látszott.
Most 2015 ben laparoszkopos epe műtétem volt, három pontos, egy a köldökön ment be kettő fent a hasamon jobbra és középen. Szinte nem is látszik már. A köldököm más milyen lett, kicsit ferde.. De nem vészes.
Szia Nem tudnád megadni a telefon számát? Milyen lett esztétikailag utána?
Egyesek arról számoltak be, hogy laporoszkópiás köldöksérv műtét az nagyon kíméletes, de utána nem szép maga a köldök. Nálad elfogadható? No meg azon elmélkedem, nem csak annak csinálják e laporoszkópiával, akinek semmi zsír nincs a hasán?
A zsírréteg a tűbeszúrásokat módosítja ... zsírréteget átszúrva nehéz a pontos szúrás.
Szia!
Nekem is volt köldöksérvem. Egy mosógépet vittünk fel ketten a negyedikre:( én hü...e.
95 ben volt,lézerrel műtöttek. Nem is látszott. A köldök lukon keresztül csinálta:) utánna tudtam meg,hogy plasztikai sebész is. Ez Budapesten volt..
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- 2.5 éves fiamnak köldöksérve van, mire számítsak?
- Mennyire könnyű megszokni a köldöksérv műtét során beépített hashálót?
- Kisfiam 7 hetes múlt, sajnos köldöksérve lett. Kell ragasztani vagy sem? Hogyan gyógyul jobban? Mi van akkor, ha nem húzódik vissza?
- A kiskutyámnak köldöksérve van, a műtétet állja a biztosítója?
- Bethesdában köldöksérv műtétje volt valakinek?